Comanda si livrare

»   Cum comand?

»   Cum platesc?

»   Cum livram?

»   Achizitii corporate

»   Anvelope la comanda

Servicii Clienti

»   Hotel anvelope

»   Plata in rate

»   Montaj service sediu Anvelope.ro

»   Montaj service-uri partenere

Suport clienti

»   Termeni si conditii

»   Politica de confidentialitate

»   Intrebari frecvente

»   Politica de returnare

»   Conditii de garantie

Companie

»   Despre noi

»   Misiune

»   Contact

Termeni si conditii

1. Termeni generali
Folosirea site-ului www.anvelope.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.anvelope.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul www.anvelope.ro (denumit in continuare “Site” si/sau “Anvelope”) ori poate utiliza in orice mod serviciul Anvelope oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare “Serviciului Anvelope”, si are valoarea unei conventii incheiate intre SC.WEBTRADE MARKETING S.R.L. (denumita in continuare “WEBTRADE MARKETING”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului Anvelope, si orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul Anvelope (denumita in continuare “Utilizator”). Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului Anvelope, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea Site-ului.

In cuprinsul Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, semnificatiile specificate mai jos:
• SITE = reprezinta Site-ul Internet apartinand S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L., care se afla la adresa www.anvelope.ro prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informaţii privind serviciile si produsele asigurate/oferite de S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. in magazinul virtual www.anvelope.ro site web administrat de S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L.
• UTILIZATOR = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerinţele mentionate.
• CLIENT = reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
• UTILIZARE ABUZIVA = reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L.

Incheierea contractului de vanzare – Paginile de produse gazduite pe saitul anvelope.ro constituie intentie de negociere, in intelegerea Art. 1189(1) Cod Civil. Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, considerat drept oferta. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract generator de drepturi si obligatii, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile prezente, care sunt parte integranta din acest contract.

2. Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

SC WEBTRADE MARKETING SRL este inregistrata in Registrul Electronic de Evidenta a Prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 4613.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea. Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre site-ul www.anvelope.ro va exprimati in mod expres consimtamantul ca S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu caracter personal furnizate de catre dumneavoastra.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu cacracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor elctronice, S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. va administra in condiţii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea de a benificia de serviciile puse la dispozitie de catre S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul www.anvelope.ro. Nu vom colecta date personale despre dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date. Daca unele dintre datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. In cazul in care datele dumneavoastra personale au fost deja trimise si doriti ca acestea sa fie sterse din inregistrarile noastre, va rugam sa ne comunicati acest lucru. Totodata, stergerea datelor dumneavoastra personale va fi urmata de stergerea contului din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L.

3. Drepturi de proprietate intelectuala

Elementele din continutul Site-ului – elementele de grafica ale site-ului www.anvelope.ro scripturi, programe, baze de date, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul site-ului www.anvelope.ro indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L.. Se interzice a copia, a prelucra, a reproducere, a publica, a transmite, a vinde, a distribuit partial, intergral sau modificat, intreg continutul sau o parte din continut in alte scopuri decat cel personal. Exista urmatoarele exceptii:
– se permite reproducerea pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, mici fragmente din articolele publicate, doar daca este specificata sursa informatiilor preluate sub urmatoarea forma: Sursa: www.anvelope.ro
– se permit link-uri catre Site, doar daca dupa fiecare link sau la sfarsitul articolului este specificata sursa astfel: Informatii furnizate te www.anvelope.ro
Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop ce nu este personal, pot fi trimite prin e-mail la adresa vanzari@anvelope.ro. S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site. Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site intelege si accepta ca incalcarea in oride mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L., ci numai raspunderea persoanei in cauza.
Acest Site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte Site-uri care nu apartin S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L nu este raspunzatoare sub niciun aspect pentru continutul acelor Site-uri.

4. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra ca Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L nu pot fi facuti nici material si nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

5. Limitarea raspunderii

S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului www.anvelope.ro.

Pentru caz de forta majora, S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza, la erori de functionare ale echipamentului tehnic al S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L., erori de pret, erori de poze produse, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Anvelope sau orice alt aspect relationat Serviciului Anvelope.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv dintr-o eroare tehnica, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Mentionam ca pozele prezentate pe site au titlu informativ. Producatorul nu furnizeaza poze individuale pentru fiecare dimensiune de anvelope, ci poze cu caracter general.

Website-ul www.anvelope.ro foloseste un catalog de dimensiuni ale anvelopelor, numit Cauta dupa masina, care are o natura publica si care nu a fost realizat in mod special pentru site-ul www.anvelope.ro . In momentul in care utilizatorul site-ului foloseste acest catalog isi asuma responsabilitatea de a verifica datele tehnice rezultate din catalog cu datele tehnice din manualul autovehiculului. Prin folosirea acestui catalog utilizatorii site-ului www.anvelope.ro inteleg ca informatiile prevazute in acesta au doar caracter informativ, si nu sunt suficiente pentru efectuarea unei decizii de achizitie care sa fie completa si sa reflecte in mod specific necesitatiile acestuia.

Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile provenite de la parteneri poarta raspunderea acestora.

Anvelopele comandate in stoc furnizor, direct de la producator sau distribuitorii externi au un timp de livrare intre 4-15 zile lucratoare si pentru comandarea acestora se percepe un avans de 30 – 50% din valoarea comenzii. Pentru anvelopele disponibile la distribuitorii externi, pretul este influentat de taxa de transport catre Romania. Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Client si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Client daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala. Recomandam verificarea atenta de catre client a dimensiunii anvelopelor comandate in cazul anvelopelor la comanda. In cazul in care comanda facuta este anulata, avansul achitat nu se poate returna. Anvelopele la comanda nu se pot returna.

Pentru politica de retur va rugam consultati https://www.anvelope.ro/ajutor/politica-de-returnare

Pentru politica de garantii va rugam consultati https://www.anvelope.ro/ajutor/conditii-de-garantie

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Costuri de transport:

– 11,9 Lei (TVA inclus) / anvelopa sau janta de turisme, 4×4 si SUV-uri;
– 14,9 Lei (TVA inclus) / anvelopa sau janta cargo
– 44,9 Lei (TVA inclus) / anvelopa de camion

transportul GRATUIT se acorda la achizitionarea a minim 2 anvelope si/sau jante de turisme, 4×4 si SUV-uri*, cargo.

* pentru a putea beneficia transport gratuit contravaloarea comenzii trebuie achitata numerar la livrare/sediu, prin ordin de plata sau pentru plata online prin card de debit.
Nu se ofera transport gratuit pentru plata online prin Card Avantaj si/sau Card de Cumparaturi Star BT Banca Transilvania, pentru plata prin Card Avantaj / Star BT / la sediu dar cu livrare la o alta adresa sau pentru plata la livrare prin card de credit. De asemenea localitatea de livrare trebuie sa se regaseasca in aria de acoperire Fan Courier. Daca localitatea de livrare are km. suplimentari, puteti opta pentru plata km. suplimentari sau ridicare anvelopelor de la sediile Fan Curier.

Verifica daca localitatea de livrare are km. suplimentari aici.

Daca localitatea de livrare are km. suplimentari costul acestora este de 18 lei/comanda.

Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat la plasarea acesteia si este un interval de zile influentat de: transportul bunurilor de la furnizorii de marfa, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul Webtrade Marketing, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda, timpii de procesare a fiecarui produs, curierul care expediaza coletele, sarbatori externe, conditiile meteo etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul accepta ca prin cumularea a mai multe produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Livrarile se vor efectua de regula, insa pot exista si exceptii, in interiorul perioadei asumate la plasarea comenzii (variaza intre 2 zile si 4 saptamani in functie de produsul ales in stoc si/sau produsul ales din stoc furnizor). Clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment daca face o solicitare prin e-mail. In cazul in care produsul poate fi livrat cu depasirea termenului mentionat mai sus, Webtrade Marketing va informa Clientul prin E-mail sau telefonic oferind doua optiuni: Clientul poate fie renunta (in scris) la comanda/produs, fie accepta noul termen de livrare propus. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii. Termenul de livrare se calculeaza din momentul in care coletul pleaca catre client.

Produsele sunt valabile in limita stocului disponibil de la data la care a fost inregistrata comanda. Rezervarea produselor se confirma de catre consultantul de vanzari alocat, iar procesarea comenzilor se face in ordinea in care comenzile au fost inregistrate. Daca in poza apare si janta aceasta are doar o valoare simbolica, se comercializeaza doar cauciucul.

In cazul in care clientul are anumite specificatii referitoare le DOT, tara productie, data livrare, specificatii livrare, si fara a ne limita doar la acestea, acesta are obligatia sa ne informeze la inregistrarea comenzii fie telefonic (daca comanda este preluata de unul dintre agenti), fie la inregistrare comanda pe site (camp mesaj client). Solicitariile ulterioare nu pot fi luate in considerare.

6. Modificarea Termenilor si Conditiilor

S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului Anvelope.

7. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L., prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare, inclusiv cu, dar fara a se limita, la urmatoarele acte normative: Ordonanta de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.