Comanda si livrare

»   Cum comand?

»   Cum platesc?

»   Cum livram?

»   Achizitii corporate

»   Anvelope la comanda

Servicii Clienti

»   Hotel anvelope

»   Plata in rate

»   Service roti

Suport clienti

»   Termeni si conditii

»   Politica de confidentialitate

»   Intrebari frecvente

»   Politica de returnare

»   Conditii de garantie

»   Conditii de garantie Davanti

Companie

»   Despre noi

»   Misiune

»   Contact

Service roti

»   Pachete si preturi

»   Servicii

»   Programare Service

Misiune

Analiza pietei de comert electronic din Romania ne-a aratat nevoia de a ne orienta catre client oferindu-i acestuia servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit, o gama variata de la majoritatea producatorilor de anvelope si un nivel de pret optim indiferent de perioada anului. Intelegem nevoia clientului nostru de a achizitiona anvelope simplu, eficient si rapid, de a se bucura de mai multe optiuni cu privire la modalitatile de plata si de livrare, de a avea un voucher pentru reducere la servicii de montaj si de a gasi informatii clare si precise pentru a face alegerea corecta.

Anvelope.ro este un magazin online pe care l-am gandit special pentru utilizatorii nostri si lucram permanent la perfectionarea metodelor prin care prestam servicii prin intelegerea nevoilor consumatorilor si adaptarea ofertei noastre la piata. Ne-am propus ca www.anvelope.ro sa devina principalul magazin online destinat vanzarii de anvelope cuprinzand majoritatea producatorilor pe acest segment si sa devina un punct de reper raportat la serviciile pe care le oferim.

Misiune Anvelope.ro
Sa furnizam rapid si eficient anvelope alaturi de servicii pe care le adaptam si le dezvoltam permanent.

Viziune Anvelope.ro
Sa depasim asteptarile clientilor nostri in domeniul comertului online si www.anvelope.ro sa devina principalul magazin online destinat vanzarii de anvelope.