Comanda si livrare

»   Cum comand?

»   Cum platesc?

»   Cum livram?

»   Achizitii corporate

»   Anvelope la comanda

Servicii Clienti

»   Hotel anvelope

»   Plata in rate

»   Service roti

Suport clienti

»   Termeni si conditii

»   Politica de confidentialitate

»   Intrebari frecvente

»   Politica de returnare

»   Conditii de garantie

»   Conditii de garantie Davanti

Companie

»   Despre noi

»   Misiune

»   Contact

Service roti

»   Pachete si preturi

»   Servicii

»   Programare Service

Cum platesc?

La Anvelope.ro ai 10 modalitati de plata. Alege-o pe cea mai convenabila dintre acestea:

Plata la sediu in numerar
Va oferim posibilitatea de a va ridica produsele la sediului Anvelope.ro de pe Bulevardul Pipera, nr. 1E, Voluntari, Ilfov pentru a achita in numerar contravaloarea comenzii dumnevoastra. Plata in numerar se face integral si in lei.

Plata la sediu cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
Puteti plati contravaloarea comenzii dumneavoastra prin cardului bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS la sediul nostru de pe Bulevardul Pipera, nr. 1E, Voluntari, Ilfov

In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate.

Plata la sediu in rate cu Card Avantaj
Anvelope.ro va ofera posibilitatea sa achizitionati anvelope prin intermediul serviciilor de plata in rate cu Card Avantaj ale Credit Europe Bank. La sediu puteti plati in 1 – 6 rate lunare fara dobanda. Pentru mai multe detalii, click aici.

In perioada 06.10.2023 – 28.02.2024 poti beneficia de 10 rate fara dobanda daca achizitionezi prin cardul Card Avantaj!

Plata la sediu in rate cu card Star BT
Anvelope.ro va ofera posibilitatea sa achizitionati anvelope prin intermediul serviciilor de plata in maxim 6 rate cu card Star BT. Pentru mai multe detalii, click aici.

Plata la sediu in rate cu card de cumparaturi Raiffeisen
Anvelope.ro va ofera posibilitatea sa achizitionati anvelope prin intermediul serviciilor de plata in maxim 12 rate cu card de cumparaturi Raiffeisen. Pentru mai multe detalii, click aici.

Plata la sediu sau online in rate cu card de cumparaturi BRD
Puteti achita anvelopele cumparate in 1 – 6 rate fara dobanda la sediul nostru.

Procedura pentru plata cu cardul in rate BRD este urmatoarea: clientul va efectua o simpla tranzactie (one single payment), iar apoi va suna la Call Center-ul BRD pentru postarea numarului de rate pe care il doreste (intre 1 si 6 rate). Valoarea minima a tranzactiei pentru a se putea achita cu cardul in rate de la BRD este de 200 de lei. Numar telefon Call Center BRD este 021 302 6161.

Plata online cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)
In cazul in care ati ales aceasta modalitate de plata veti fi redirectionat in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra. Astfel va fi imposibil ca datele cardului dumneavoastra sa fie preluate de persoane neautorizate in momentul in care efectuati o plata. Pentru platile online cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) se foloseste sistemul “3D Secure”. Sistemul “3D Secure” asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si in cazul unor tranzactii realizate la bancomat sau la sediu. Indiferent de moneda pe care o aveti in cont, tranzactiile se realizeaza in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Romcard, iar Anvelope.ro nu solicita si nu va stoca datele referitoare la cardul pe care il detineti.

Plata online in rate cu Card Avantaj
Anvelope.ro va ofera posibilitatea sa achizitionati anvelope prin intermediul serviciilor de plata online in rate cu Card Avantaj ale Credit Europe Bank. Online puteti plati in 1 – 6 rate lunare fara dobanda. Pentru mai multe detalii, click aici.

In perioada 06.10.2023 – 28.02.2024 poti beneficia de 10 rate fara dobanda daca achizitionezi prin cardul Card Avantaj!

Plata online in rate cu card Star BT
Anvelope.ro va ofera posibilitatea sa achizitionati anvelope prin intermediul serviciilor de plata online in 6 rate lunare fara dobanda rate cu card Star BT ale Bancii Transilvania. Pentru mai multe detalii, click aici.

Plata online in rate cu card Raiffeisen
Anvelope.ro va ofera posibilitatea sa achizitionati anvelope prin intermediul serviciilor de plata online in rate cu card Raiffeisen ale Raiffeisen Bank. Online puteti plati in maxim 12 rate cu card Raiffeisen. Pentru mai multe detalii, click aici.

Plata prin ordin de plata (OP)
Transferul bancar se va efectua conform facturii proforme pe care o veti primi in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari, in timp ce originalul facturii se va regasi pe adresa de e-mail mentionata in comanda. Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar insotit de stampila bancii pe adresa noastra de email, sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii partenere Anvelope.ro. Va recomandam sa realizati plata in maxim trei zile lucratoare, in caz contrar, comanda va fi anulata.

Plata la livrare in numerar
La livrarea coletului veti achita reprezentatului Anvelope.ro/curierului suma aferenta comenzii dumneavoastra. Daca comanda este de mai putin de 2 anvelope/jante sau contine anvelope de camion, costul transportului este inclus in valoarea totala expeditiei. Plata se face integral si in lei.

Pentru a putea beneficia transport gratuit trebuie sa fie achizitionate minim 2 anvelope si/sau jante de turisme, 4×4 si SUV-uri si contravaloarea comenzii trebuie achitata numerar la livrare/sediu, prin ordin de plata sau pentru plata online prin card de debit. Nu se ofera transport gratuit pentru plata online prin Card Avantaj si/sau Card de Cumparaturi Star BT Banca Transilvania si/sau Card de rate Raiffeisen, pentru plata prin Card Avantaj / Star BT / Raiffeisen Rate la sediu dar cu livrare la o alta adresa sau pentru plata la livrare prin card de credit.

De asemenea localitatea de livrare trebuie sa se regaseasca in aria de acoperire Fan Courier. Daca localitatea de livrare are km. suplimentari, puteti opta pentru plata km. suplimentari, un cost de 19 lei pentru orice localitate indiferent de numarul de km suplimentar sau ridicarea anvelopelor de la sediile Fan Curier.

Date fiscale

S.C. Webtrade Marketing S.R.L

RC.: J23/5474/2023
CUI: RO 28555370

Capital social: 1.000.000 lei

Adresa: Bulevardul Pipera, nr. 1E, Voluntari, Ilfov

Banca: Transilvania, Agentia Coposu
Cont: RO09 BTRL 0410 1202 4415 97XX

Banca: Unicredit, Agentia Carol
Cont: RO83 BACX 0000 0008 0981 7000

Banca: Raiffeisen, Agentia Tei
Cont: RO40 RZBR 0000 0600 1873 4544

Banca: Credit Europe, Agentia Unirea
Cont: RO96 FNNB 0039 0292 2281 RO01

Banca: Trezorerie, Agentia Trezoreria Ilfov
Cont: RO93 TREZ 4215 069X XX01 9766

Banca: Libra Internet Banking, Agentia Berceni
Cont: RO07 BREL 0002 0031 9345 0100