Comanda si livrare

»   Cum comand?

»   Cum platesc?

»   Cum livram?

»   Achizitii corporate

»   Anvelope la comanda

Servicii Clienti

»   Hotel anvelope

»   Plata in rate

»   Service roti

Suport clienti

»   Termeni si conditii

»   Politica de confidentialitate

»   Intrebari frecvente

»   Politica de returnare

»   Conditii de garantie

»   Conditii de garantie Davanti

Companie

»   Despre noi

»   Misiune

»   Contact

Service roti

»   Pachete si preturi

»   Servicii

»   Programare Service

Cum comand?

Comanda online

1. Alege produsul dorit

Folositi meniul din stanga pentru a naviga prin lista de anvelope. Puteti sa optati pentru anumite criterii pentru a diminua cautarea dumneavoastra. In momentul in care ati gasi produsul cautat si ati scris cantitatea dorita, va rugam sa apasati pe butonul Adauga in cos.

2. Cosul de cumparaturi

Dupa ce ati adaugat in cos produsul/produsele dorite, veti fi redirectionat spre pagina de comanda (Cosul de cumparaturi). In aceasta etapa puteti introduce un cod de reducere (daca aveti), sa actualizati cantitatea dorita, sa eliminati un produs sau sa continuati cumparaturile. In momentul in care ati finalizat orice modificare dorita, apasati butonul Livrare si plata.

3. Finalizare comanda

In aceasta etapa va trebui sa completati urmatoarele date:
– Datele de contact si date de facturare: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
– Metoda de livrare: alegeti una dintre optiunile pe care vi le punem la dispozitie pentru a intra in posesia produselor comandate.
– Metoda de plata: alegeti una dintre modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie.
– Mesaj: daca aveti o informatie suplimentara de oferit va rugam sa o completati in campul aferent.
Dupa ce ati completat campurile necasare apasati butonul Finalizare comanda.

Atentie! Va rugam sa verificati cu atentie datele inscrise in formular. S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile sau informatiile eronate transmise.

O comanda este incheiata cu succes cand veti primi pe e-mail confirmarea de primire aferenta comenzii dumneavoastra cu mesajul Confirmare comanda. Produsele sunt valabile in limita stocului disponibil de la data la care a fost inregistrata comanda. Va rugam, ca in acest termen, sa confirmati toate detaliile legate de livrare cu unul dintre consultantii nostri de vanzari. Rezervarea produselor se confirma de catre consultantul de vanzari alocat, iar procesarea comenzilor se face in ordinea in care au fost inregistrate.

Comanda telefonica

Un agent de vanzari Anvelope.ro va prelua comanda dumneavoastra la unul dintre numerele noastre de telefon de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 20:00 si Sambata intre orele 09:00 – 18:00.

Telefon: 021.539.53.99; 0754.00.44.00

Comanda la sediu

Va oferim posibilitatea de a plasa o comanda direct in timpul programului de lucru de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 20:00 si Sambata intre orele 09:00 – 18:00, la sediul nostru din Bulevardul Pipera, nr. 1E, Voluntari, Ilfov. Pentru fiecare produs exista mentionat sub pret timpul de livrare si disponibilitatea pentru a fi ridicate de la sediul nostru. Doar dupa ce comanda se inregistreaza, se proceseaza si se comunica ziua de ridicare, puteti veni pentru a va ridica produsele.

Ai nevoie sa iti schimbi anvelopele?

Intra pe programatorul nostru de mai jos, si iti poti programa vizita la service-ul nostru din Bulevardul Pipera nr 1E, Voluntari, Ilfov, in 3 pasi simpli. Iti alegi ziua, ora, si ne oferi datele prin care te putem identifica cand ajungi la noi.

http://programari.anvelope.ro

Va multumim pentru intelegere.