Comanda si livrare

»   Cum comand?

»   Cum platesc?

»   Cum livram?

»   Achizitii corporate

»   Anvelope la comanda

Servicii Clienti

»   Hotel anvelope

»   Plata in rate

»   Service roti

Suport clienti

»   Termeni si conditii

»   Politica de confidentialitate

»   Intrebari frecvente

»   Politica de returnare

»   Conditii de garantie

»   Conditii de garantie Davanti

Companie

»   Despre noi

»   Misiune

»   Contact

Service roti

»   Pachete si preturi

»   Servicii

»   Programare Service

Despre noi

Societatea comerciala WEBTRADE MARKETING S.RL. a fost infiintata in iunie 2011, este o societate comerciala cu raspundere limitata si isi desfasoara activitate in conformitate cu legile romane si cu prevederile acestui stat. Societatea comerciala WEBTRADE MARKETING S.RL. are o durata de functionare nelimitata, cu incepere de la data inmatricularii ei la Registrul Comertului, unde a fost inmatriculata sub nr. J23/5474/2023. Codul Unic de Inregistrare al societatii este RO28555370, capitalul social este de 420200 lei, cu sediul social Bulevardul Pipera, nr. 1E, Voluntari, Ilfov, iar activitatea se desfasoara la punctul de lucru din Bld. Pipera nr 1E, Voluntari, Ilfov. S.C. WEBTRADE MARKETING S.R.L. are ca obiect principal de activitate Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet, conform codului CAEN 4791.

Anvelope.ro este un magazin online de anvelope creat si dezvoltat din dorinta de a imbunatati comertul online pe acest sector si de a le oferi clientilor nostri o experienta online placuta si eficienta. Ne-am propus sa vindem anvelope low budget si anvelope premium de la majoritatea producatorilor de cauciucuri la un pret accesibil si cu servicii auxiliare special concepute pentru client. Usurinta cu care puteti achizitiona anvelopele noastre, diversitatea modalitatilor de plata din care puteti alege, voucher-ul special conceput pentru serviciile de montaj si calitatea informatiilor prezentate pe site-ul www.anvelope.ro, sunt elemente cheie ce garanteaza profesionalismul serviciilor noastre.

Anvelope.ro intelege nevoia unor servicii de calitate in domeniul comertului online cu anvelope si in fiecare zi imbunatatim continuu activitatea si servicile pe care vi le oferim. Lipsa experientei si a cunostiintelor pe care o au unii utilizatori in alegerea, utilizarea si depozitatea unei anvelope determina producatorii de anvelope sa foloseasca tehnici de vanzare care sa atraga atentia de la importanta calitatatii unei anvelope. Importanta garantarii calitatii produselor noastre este esentiala si astfel am creat un blog pentru a va ajuta sa va informati si sa faceti alegerea potrivita atunci cand veti cumpara anvelope. Blogul nostru isi propune sa contina articole despre noutati in domeniu, sfaturi practice, informatii, teste si oferte promotionale de pe site.

Servicii oferite
– gama variata de anvelope de buget, gama medie si anvelope premium de la majoritatea producatorilor de cauciucuri
– service roti
– consultanta gratuita
– consiliere specializata, asigurata de un personal foarte bine pregatit si instruit
– servicii de transport gratuite
– calitate ireprosabila pentru toate produsele comercializate
– servicii de garantie
– termene de livrare foarte scurte
– preturi foarte competitive indiferent de anotimp
– posibilitatea de achizitie in rate fara dobanda
– oferte promotionale pe tot parcursul anului