Skip to content Skip to footer

Yokohama Rubber achizitioneaza un distribuitor de anvelope in Polonia

Yokohama Rubber Co., Ltd., a anuntat ca, pe 6 mai, sediul sau european, Yokohama Europe GmbH, a semnat un acord pentru achizitionarea unei actiuni de 100% din gradina zoologica ITR CEE Spółka din Polonia, un distribuitor angro angajat in importul si vanzarea de Anvelopele Yokohama din Europa Centrala si de Est. Achizitia este programata sa se incheie pe 14 mai, dupa care numele companiei poloneze va fi schimbat in Yokohama CEE Spółka z.o.o.

Yokohama Rubber a lucrat cu compania poloneza pentru a extinde vanzarile de anvelope Yokohama in Polonia si in Europa Centrala si de Est. Adaugarea acestuia la reteaua corporativa de vanzare a anvelopelor Yokohama din Europa va facilita extinderea in continuare a cotei de piata a Yokohama si va consolida fundatia de afaceri a Grupului pe piata in crestere din Europa Centrala si de Est.

Yokohama Rubber implementeaza acum Yokohama Transformation 2023 (YX2023), un nou plan de management pe trei ani lansat in februarie. Conform acestui plan, afacerea cu anvelope de consum isi propune sa maximizeze raportul de vanzari al anvelopelor sale de baza cu valoare adaugata ridicata, cuprinzand marca emblematica globala Advan, marca Geolandar de anvelope pentru SUV-uri si camioane si diverse anvelope de iarna. Catre acest obiectiv, afacerea extinde gama de marimi pentru aceste anvelope si implementeaza strategii de produse regionale si de produse care vor creste vanzarile de anvelope care raspund tendintelor specifice fiecarei piete regionale.

Yokohama Rubber achizitioneaza un distribuitor de anvelope in Polonia

(via »)

Lasa un comentariu

0/5