Skip to content Skip to footer

Continental lanseaza o noua anvelopa pentru incarcator

Continental a lansat o noua anvelopa pentru incarcatoare telescopice si mini-incarcatoare. Anvelopa CompactMaster AG este prima care a fost proiectata cu un nou strat de rulare Turtle Shield si o curea de otel rasucita. „Aceasta este o anvelopa armata cu o carcasa dura si o constructie mai flexibila din sarma de otel pentru a preveni taierile si deteriorarea, oferind in acelasi timp o stabilitate mai mare pentru manipularea materialelor”, explica specialistul in anvelope agricole Continental, Richard Hutchins.

„Aceasta anvelopa reprezinta ani de cercetare si dezvoltare de catre echipa noastra de cercetare si dezvoltare agricola din Lousado, Portugalia. Noua constructie de centura rasucita din otel are un strat unic Turtle Shield sub cauciuc pentru a proteja zona umerilor anvelopelor de deteriorari. Latimile mai largi ale benzii de rulare si ale baghetelor au fost proiectate special pentru a oferi o tractiune mai buna pe o varietate de suprafete si pentru a imbunatati proprietatile de autocuratare ale anvelopei “, adauga el.

Noua anvelopa este capabila sa functioneze la viteze de pana la 50 de kilometri pe ora. „Acest nivel de toleranta este un indiciu al rezistentei si flexibilitatii anvelopei. Centura rasucita din otel ofera o anvelopa robusta, dar flexibila, care poate functiona la presiuni mai mari pe drum pentru a spori consumul de combustibil si la presiuni mai mici in curte sau in camp atunci cand transporta sarcini grele “, spune el.

Comparativ cu un model standard de anvelope agricole, noul design al anvelopei CompactMaster AG ofera o suprafata cu cinci procente mai mare. „Acest design al urechilor imbunatateste si mai mult aderenta si, de asemenea, va contribui la uzura mai uniforma a anvelopei, ceea ce poate imbunatati orele si kilometrajele pe care le va furniza anvelopa”, spune Hutchins. Anvelopa are, de asemenea, un raport teren-mare (L / S) de 30%, ceea ce inseamna ca o portiune mai mare a anvelopei ramane in contact cu solul. „Acest raport este deosebit de important pentru tractiune in conditii umede si alunecoase, asa ca anticipam ca operatorii vor vedea un beneficiu semnificativ prin alegerea acestor anvelope pentru utilizare pe suprafete mai dificile”, adauga el.

Manipulatoarele telescopice si miniincarcatoarele trebuie sa faca, de asemenea, viraje stationare pe suprafetele dure, ceea ce creste presiunea laterala care este introdusa prin anvelopa. Constructia centurii rasucite din otel a anvelopei CompactMaster AG o face mai rigida, ceea ce asigura o stabilitate mai mare.

„Intoarcerile laterale sunt frecvente in spatiile inguste in care circula aceste vehicule, asa ca am proiectat o anvelopa care este mai rezistenta si mai robusta pentru a absorbi tensiunea pe care vehiculul o pune”, spune el.

Anvelopele Continental CompactMaster AG sunt disponibile pentru jantele de 24 inch, dimensiunea 460 / 70R24 159B.

Continental lanseaza o noua anvelopa pentru incarcator

(via »)

Lasa un comentariu

0/5