Skip to content Skip to footer

Nankang lanseaza Winter Activa SV-4 Winter Tire

Nankang a lansat noua anvelopa de iarna Winter Activa SV-4, care este dezvoltata exclusiv pentru sezonul rece european. Noua anvelopa va fi disponibila pe piata europeana pentru debut, incepand cu al treilea trimestru.

In comparatie cu predecesorul sau, SV-4 ofera performante mai rotunjite in fiecare categorie de caracteristici pentru a face fata vremurilor de iarna europene actuale. Lucrand cu terenurile de testare profesionale europene, inginerii Nankang au aderenta ridicata, acceleratie si manevrabilitate in conditii de drum umed, pentru a atinge B in clasele UE. Cand vine vorba de soseaua inzapezita, depaseste predecesorul cu o scara de imbunatatire buna in franare, acceleratie si manevrare obiectiva, conform raportului de testare.

Inaltimile si gusturile mai fine ale noului model reprezinta intentia de a construi SV-4 ca o anvelopa de iarna. Dovedind ca Winter Activa SV-4 corespunde mai bine conditiilor de iarna europene in special, Nankang este increzator ca noul model SV-4 va satisface asteptarile ridicate ale clientilor nostri.

Caracteristicile anvelopei SV-4

Scopul Nankang este de a oferi soferilor europeni cele mai noi tehnologii de anvelope pentru a asigura siguranta in timpul iernii. Principalele obiective ale constructiei SV-4 este de a avea o aderenta ridicata pe umed si zapada, de asemenea, durabilitatea la uzura imbunatatita si eficienta consumului de combustibil.

SV-4 beneficiaza de o noua structura si materiale noi, dezvoltate exclusiv de noul sistem de simulare a produsului Nankang. Proiectarea profilului amprentei optimizate a anvelopei (latimea contactului benzii de rulare) poate imbunatati rezistenta la rulare si chiar durabilitatea la uzura.

Designul directional al benzii de rulare in forma de V, cu santurile laterale principale care se intind curbate de la centru la umar, imbunatateste drenajul lateral si aderenta la zapada. Lamele largi de pe coasta centrala ofera marginile puternice muscatoare, devenind grebla de zapada pentru a expulza gheata si zapada. Designul recesiv pe peretele circumferential al canelurilor sporeste capacitatea de rupere a filmului de apa pentru a reduce acvaplanarea si eficienta de eliminare a zapezii.

Pe umarul benzii de rulare, blocurile de caneluri laterale maresc marginile muscaturii de zapada pentru a maximiza performanta umeda si a zapezii. Blocurile de forma variate si zonele cu model de scara extind zona de contact cu gheata / zapada pentru a consolida capacitatea de a lovi zapada si a intari tractiunea de zapada. Pentru a maximiza aderenta la zapada, designul 3D-sipe este adoptat cu adancime diferita in functie de locatia blocului diferit. In total, SV-4 ofera o performanta mai buna de franare pe teren umed decat SV-3 si cu aproape 10% mai buna decat SV-3 in ceea ce priveste performanta de franare pe zapada, conform raportului de referinta realizat in Europa.

Noul Winter Activa SV-4 va fi disponibil pentru o gama larga de masini din aceasta iarna. SV-4 va fi disponibil initial in 20 de dimensiuni de la 13 la 21 inci. O a doua faza cu dimensiuni suplimentare va urma in 2022.

(via »)

Lasa un comentariu

0/5