Skip to content Skip to footer

Falken obtine doua nominalizari la International Motor Film Awards 2021

Falken a primit doua nominalizari pentru filmele sale la „International Motor Film Awards 2021”. Seria #passthewheel (Cel mai bun film jurnalistic), lansat in vara anului 2020, si filmul anual despre cursa de 24 de ore din Nürburgring (Cel mai bun film pentru evenimente), sunt ambele pe lista scurta din acest an pentru prestigioasele premii. Anul trecut, filmul lui Falken, „20 de ani in 20 de povesti”, creat pentru a marca doua decenii ale marcii de anvelope la Nürburgring, a fost primul de la o marca de anvelope europeana care a fost nominalizat pentru „Cel mai bun documentar”.

Castigatorii atat ai Premiilor Internationale de Film din 2020, cat si ale celor din acest an urmeaza sa fie anuntati la o ceremonie la Londra, pe 15 septembrie 2021.

„In ultimul deceniu, Falken a devenit sinonim cu calitatea continutului filmului”, spune Dennis Wilstermann, supervizorul de marketing al Falken. „Ne bucuram de o relatie de lucru stransa cu Toby Kahler, care este capabil sa vizualizeze exact ceea ce dorim sa cream. 2020 a fost un an foarte provocator pentru toata lumea, asa ca ambele filme au reflectat dorinta de a calatori si de a veni impreuna cand putem. Este un privilegiu imens sa fi fost nominalizat la doua categorii anul acesta, intr-o lume din ce in ce mai competitiva a continutului auto. “

(via »)

Lasa un comentariu

0/5