Skip to content Skip to footer

Noul BMW M4 – echipat din fabrica cu anvelope de la Continental

BMW se bazeaza pe anvelopele SportContact 6 de la Continental ca echipament original pentru noul M4. SportContact 6 a fost dezvoltat in special pentru vehiculele sportive si este special conceput pentru manevrabilitate, precizie si stabilitate de conducere la viteze mari. In plus, pe eticheta UE a anvelopelor, acesta a fost cel mai bine cotat la categoria de aderenta pe teren umed, ceea ce inseamna ca este deosebit de convingator in ceea ce priveste performanta de franare pe drumuri umede. Continental a primit aprobari globale pentru dimensiunile 275/40 ZR18 (103Y) XL si 285/35 ZR19 (103Y) XL.

„Ca singurul punct de contact intre vehicul si sosea, anvelopele joaca un rol esential in furnizarea unei experiente de conducere optime fara compromisuri”, a declarat dr. Holger Lange, seful dezvoltarii anvelopelor pentru echipamentele originale ale Continental. „Inginerii nostri dezvolta anvelope OE care se potrivesc perfect cu modelul vehiculului respectiv si, astfel, sustin optim performantele masinii. Pentru a surprinde cerintele specifice, Continental lucreaza indeaproape cu producatorii de vehicule la dezvoltarea anvelopelor. ”

SportContact 6 a fost special dezvoltat pentru vehiculele sportive si este special conceput pentru manevrabilitate, precizie si stabilitate de conducere la viteze mari.

 

(via »)

Lasa un comentariu

0/5