Skip to content Skip to footer

Sfideaza natura cu Vantoura 4-Seasons

Va prezentam intrarea noastra pe piata anvelopelor pentru autoutilitare pentru toate anotimpurile, Vantoura 4-Seasons. Cea mai recenta lansare de produs din gama Davanti, Vantoura 4-Seasons este un hibrid de caracteristici tehnice ale anvelopelor de vara si de iarna fara compromis, oferind performante echivalente in proportie de 90% a anvelopelor de iarna si performante echivalente a anvelopelor de vara in proportie de 98%.

Am dedicat ani de testare dezvoltarii Vantoura 4-Seasons pentru a-i asigura performanta optima in toate conditiile meteorologice. Dupa ce a demonstrat ca exceleaza la accelerarea zapezii, franarea umed si uscat si manevrabilitate pe zapada si gheata, precum si rezistenta la acvaplanare, am creat o anvelopa care cucereste extremele.

De ce sa alegeti o anvelopa de furgoneta all seasons?

Piata anvelopelor pentru toate anotimpurile, in general, este inca la inceput in Marea Britanie, dar exista multe avantaje, in special pentru soferii de camionete.

Unii soferi subestimeaza importanta anvelopelor de iarna in Marea Britanie, deoarece temperaturile extrem de reci si conditiile periculoase apar rar. Cu toate acestea, anvelopele de iarna sunt de fapt recomandate pentru temperaturi care scad sub 7 grade. Avantajul montarii anvelopelor all-season este ca acestea pot ramane pe vehicul tot timpul anului, eliminand nevoia de a schimba anvelopele de vara la anvelope de iarna pe masura ce vremea mai rece se apropie, ceea ce inseamna ca soferii de furgoneta pot functiona mai eficient.

Beneficiile cheie ale Vantoura 4-Seasons:

  • Lamele proeminente din dinti de ferastrau prezentate in modelul benzii de rulare asigura o tractiune critica in conditii dificile, concepute pentru a musca activ suprafetele inghetate.
  • Canelurile exterioare adanci imbunatatesc evacuarea apei si tractiunea mecanica a zapezii in toate punctele de uzura a benzii de rulare
  • 3 caneluri longitudinale adanci permit evacuarea rapida a apei, oferind o manevrare sigura pe suprafete umede si rezistenta la acvaplanare
  • Constructia robusta a carcasei asigura o longevitate imbunatatita si suport pentru incarcaturi grele
  • Anvelopa este certificata 3PMSF, adica vehiculele care calatoresc prin tarile UE cu legislatie privind anvelopele de iarna le pot folosi
  • Disponibil in 11 marimi
  • Poate fi montat pe tot parcursul anului, economisind timp, intretinere si bani

Vrei sa te misti in continuare, indiferent de ce? Alege Vantoura 4-Seasons.

(via »)

Lasa un comentariu

0/5