Skip to content Skip to footer

Faceti cunostinta cu noua anvelopa emblematica a Bridgestone – Turanza 6

Anvelopa Bridgestone DriveGuard

Bridgestone a prezentat oficial noua sa anvelopa emblematica – Bridgestone Turanza 6. Ca anvelopa de vara pentru turism, aceasta ofera performante remarcabile in conditii de carosabil umed si, in general, cea mai buna experienta de condus din clasa sa in ceea ce priveste siguranta si confortul. De asemenea, aceasta anvelopa consolideaza si mai mult agenda Bridgestone E8, punand accent pe durabilitate si respectarea mediului.

Dupa ce a fost testat de catre organismul independent TÜV SÜD in comparatie cu o serie de concurenti, Bridgestone Turanza 6 s-a dovedit a fi cel mai bun din clasa sa in ceea ce priveste performanta in linie dreapta, manevrele in viraje, precum si in ceea ce priveste performantele pe teren umed, obtinand calificativul A in ceea ce priveste aderenta pe teren umed cu eticheta UE.

Fiind foarte atent la nevoile si cerintele consumatorilor, Bridgestone a avut grija sa inteleaga exact care sunt cele mai importante aspecte ale unei anvelope pentru automobilisti. S-a constatat ca 86% dintre soferi au declarat ca performanta pe carosabil umed este una dintre calitatile cheie pentru a face o anvelopa sigura. Mai mult, conditiile de carosabil umed au fost identificate ca fiind una dintre provocarile cheie cu care se confrunta automobilistii si care, in opinia acestora, nu poate fi ignorata atunci cand se alege o anvelopa. Acest lucru a inspirat Bridgestone sa puna un accent cheie pe crearea unei anvelope exceptional de sigure, care nu face compromisuri in conditii de ploaie si de umezeala, contribuind astfel la misiunea lor pe termen lung de a crea o experienta auto mai sigura.

O evolutie bazata pe tehnologie

Cu o imbunatatire a kilometrajului cu 22% fata de predecesorul sau, modelul Turanza 6 duce mai departe cu incredere misiunea Bridgestone de a imbunatati mobilitatea durabila. In mod similar, Turanza 6 inregistreaza o reducere de 4% a rezistentei la rulare in comparatie cu predecesorul sau. In ceea ce priveste eticheta UE, Turanza 6 a primit calificativul A in ceea ce priveste rezistenta la rulare, ceea ce il consolideaza si mai mult ca o optiune ecologica pentru automobilisti. Datorita noii sale protectii aerodinamice a jantei – dezvoltate pentru a reduce rezistenta la aer a anvelopei in timpul condusului – angajamentul constant al Bridgestone pentru cercetare si dezvoltare si inovatie stabileste un nou standard in tehnologia anvelopelor.

Utilizand numeroase tehnologii de ultima generatie, Bridgestone a dezvoltat un model unic al benzii de rulare, compus cu o constructie atenta si o atentie exceptionala la detalii. In cadrul acestor tehnologii sunt incluse TECHSYN si ENLITEN, care servesc la optimizarea suplimentara a performantelor, pastrand in acelasi timp sustenabilitatea in centrul atentiei.

Procesul de proiectare si dezvoltare a modelului Bridgestone Turanza 6 a avut, de asemenea, sustenabilitatea in centrul sau inca de la inceput. Acesta a fost dezvoltat cu ajutorul tehnologiei Bridgestone Virtual Tyre Technology. Aceasta tehnologie permite ca o anvelopa sa fie proiectata, testata si evaluata digital, fara a fi necesara construirea vreunui protip fizic. Bridgestone a reusit sa testeze cu precizie si cu succes performanta modelului Turanza 6 intr-o serie de conditii. Acest lucru a insemnat o economie de 21% din materiile prime si din emisiile de CO2, reducand totodata 60.000 de kilometri si 7,7 tone de CO2 din testele fizice in aer liber – un mare castig pentru sustenabilitate.

EV si Hybrid Friendly

Tehnologia ENLITEN a modelului Turanza 6 este o alegere excelenta atat pentru vehiculele electrice, cat si pentru cele hibride. Rezistenta sa redusa la rulare ajuta la economisirea duratei de viata a bateriei, in timp ce toleranta sa sporita la uzura suporta o greutate mai mare si un cuplu mai mare. In plus, nivelurile reduse de zgomot ale anvelopei creeaza o experienta de condus placuta in toate privintele si completeaza silentiozitatea unui motor electric.

Construirea unui viitor durabil

Emilio Tiberio, COO si CTO al Bridgestone EMIA, a comentat: “Suntem incantati sa prezentam cea mai recenta anvelopa din clasa noastra, Bridgestone Turanza 6, care a fost dezvoltata cu ajutorul unor tehnologii revolutionare pentru a le oferi clientilor nostri o anvelopa sigura, sustenabila si eficienta, performanta atunci cand au cea mai mare nevoie de ea. Suntem deosebit de mandri de performantele Bridgestone Turanza 6 pe timp de ploaie, care ofera soferilor control si incredere in cele mai solicitante conditii, chiar si in cele mai ploioase zile.”

Bridgestone Turanza 6 se va lansa oficial in intreaga regiune europeana incepand cu ianuarie 2023, intr-o gama de optiuni – 136 de dimensiuni de la 16″ la 22” in gama de vara de inlocuire, atat pentru autoturisme, cat si pentru SUV-uri de sosea.

De-a lungul urmatoarelor luni, Bridgestone va dezvalui mai multe parteneriate cu producatori auto de top care au ales anvelopele Bridgestone Turanza 6 personalizate ca echipare originala pentru noile lor modele de masini.

(via »)

Anvelopa Bridgestone DriveGuard
Anvelopa Bridgestone DriveGuard

Lasa un comentariu