Skip to content Skip to footer

Prototipul Tesla Cybertruck a fost vazut cu noi jante din otel

Un prototip Tesla Cybertruck a fost observat cu noi jante din otel, in timp ce incercam sa urmarim modificarile aduse prototipurilor beta inainte de inceperea productiei.

Dupa cum am raportat anterior, Tesla a construit o flota de prototipuri Cybertruck beta pentru a le testa inainte de inceperea productiei in aceasta vara.

In ultimele cateva luni, am inceput sa observam aceste prototipuri Cybertruck in jurul Californiei.

De fiecare data cand vedem un nou prototip, incercam sa vedem noi caracteristici de design care ar putea ajunge in versiunea de productie – cum ar fi o parte frontala actualizata si stergatorul monstruos care revine la o aparitie recenta sau suspensia pneumatica ridicata, observata in urma cu cateva saptamani.

Acum, un nou prototip Tesla Cybertruck a fost observat la fabrica din Fremont, iar acesta are o multime de dispozitive de masurare (via Cybertruck Owners Club):

Dispozitivele de masurare sunt probabil folosite ca parte a testarii sasiului inainte de inceperea productiei.

In plus, vehiculul este echipat cu jante de otel nemaivazute anterior.

Pe roti, se pare ca exista transductoare de forta a rotilor, care este un sistem de masurare de precizie multiaxial care capteaza trei forte si momente pe o roata rotativa, potrivit producatorului Kistler:

    Traductoarele de forta a rotilor sunt concepute pentru a fi utilizate in dezvoltarea si testarea sasiurilor complete si a componentelor de sasiu ale diferitelor vehicule, cum ar fi autoturisme, SUV-uri, vehicule comerciale, masini de curse si vehicule industriale. In timpul masuratorilor, un traductor de forta pentru roti inlocuieste o roata standard si masoara fortele si momentele care actioneaza asupra zonei de contact a anvelopei.

Tesla isi intensifica testele pentru camioneta electrica, deoarece mai sunt doar cateva luni pana la inceperea productiei.

Tesla a declarat recent ca isi propune sa aduca Cybertruck-ul in productie in aceasta vara, dar nu ar trebui sa ne asteptam la livrari semnificative pana in 2024, cand producatorul auto va trece la productia de volum.

(via »)

Lasa un comentariu