Skip to content Skip to footer

SportContact 7 „Exemplar” in Elite Showdown

  • Noua anvelopa sport de la Continental a evaluat „foarte bine” si „bune” pe drumurile uscate si umede in curs de testare
  • Rezultatul testului „exemplar” intre zece concurenti pentru marimea 245/40 R 19
  • Echipa editoriala apreciaza cele mai bune caracteristici de manevrabilitate, rezerve bune de acvaplanare, precum si distante scurte de franare si conducere in siguranta pe drumuri ude

Hanovra, Germania, 6 mai 2022. Expertii de la revista auto germana AutoBild au evaluat noul SportContact 7 de la Continental drept „exemplar” in testul lor pentru anvelope de vara intitulat „Elitäres Kräftemessen” (Elite Showdown, numar din 31 martie 2022). Cea mai recenta creatie a producatorului de anvelope din Hanovra, Germania, a primit cel mai mare rating dintre cele zece anvelope testate de dimensiunea 245/40 R 19 de la producatori europeni, asiatici si americani din segmentul anvelopelor sport. Anvelopele au fost testate pe un BMW Seria 5.

In rezumatul lor, testerii au laudat SportContact 7 pentru „caracteristicile sale excelente de manevrabilitate pe drumuri uscate, rezerve bune de acvaplanare, distante scurte de franare si manevrabilitate sigura pe drumuri ude”. Anvelopa sport de inalta tehnologie a fost „in elementul sau” pe drumurile uscate si a fost implicata intr-o „cursa dubla” cu doi concurenti pe pista umeda si, la fel ca ei, a primit un rating final „foarte bun”. in acest test. In evaluarea lor, expertii au avertizat impotriva unui produs chinezesc care necesita o distanta de franare mai mare cu aproximativ 20 de metri pe pista umeda in comparatie cu cele mai bune anvelope din test si, prin urmare, a primit un rating final de „nerecomandat” din cauza „periculos de lungi”. distantele de franare si lipsa aderentei pe carosabil umed.”

Chiar inainte de testul AutoBild, noul SportContact 7 a fost clasat pe primul loc de catre experti in timpul comparatiilor de produse. „Recenzii ale anvelopelor” in engleza, de exemplu, l-au considerat „foarte recomandat”, iar „sportauto” l-au evaluat ca „exceptional”.

Cu SportContact 7, Continental are o noua anvelopa de vara in gama sa. Cu acesta, compania din Hanovra ofera soferilor care doresc sa fie sportivi un produs foarte sigur, orientat spre manevrabilitate, cu kilometraj mare. Kilometrajul pe pista de curse a crescut cu 10% in comparatie cu modelul predecesor, distantele de franare pe teren umed sunt reduse cu opt procente, noul SportContact este cu sase procente mai bun pentru franarea uscata, iar durata sa de viata este cu 17% mai lunga. Manevrarea si aderenta atat in conditii umede cat si uscate beneficiaza de noua dezvoltare (test cu dimensiunea anvelopei 245/30 R 20). In timpul dezvoltarii, Continental a pus pret pe cel mai inalt nivel de perfectiune in toate criteriile de performanta pentru a combina placerea maxima a conducerii cu cea mai inalta siguranta si durabilitate in domeniul anvelopelor UUHP (segmentul anvelopelor Ultra-High Performance).

(via »)

Lasa un comentariu