Skip to content Skip to footer

Roata neutra din carbon R70-albastru intr-un aspect nou

Roata inovatoare si durabila RONAL R70-blue este pregatita sa fie lansata intr-un nou finisaj de suprafata: Jetblack-white coada.

Aceasta varianta este fabricata in mare parte din aluminiu reciclat si este produsa in Germania folosind electricitate 100% verde. Emisiile de CO₂ care nu pot fi evitate in ciuda optimizarii sunt compensate cu un proiect de compensare a carbonului „Standard de aur”.

Noul finisaj de suprafata negru lucios Jetblack-white are cinci cozi albe dinamice pe flansa rotii imprimate folosind tehnologia de imprimare tampon. In acest proces de imprimare indirecta, o stampila elastica poate fi utilizata pentru a aplica diferite geometrii, forme sau logo-uri pe suprafetele rotilor cu forme diferite si neuniforme – inclusiv in procesul de imprimare in patru culori. Toate rotile imprimate sunt rezistente la sarcini chimice si mecanice.

R70-albastru neutru din carbon, in dimensiuni de 7,5 x 18 si 8,5 x 18 inci, in finisaj de suprafata, coada Jetblack-alb cu atasament cu 5 gauri este acum disponibila pentru a se potrivi cu BMW Seria 3, Tesla Model 3, Mercedes A si C-Class , VW ID.3, Seat Cupra Born, Hyundai IONIQ sau Kia e-Niro. In combinatie cu anvelopele cu rezistenta scazuta, rezistenta la rulare poate fi, de asemenea, redusa la minimum, reducand astfel consumul de combustibil.

Roata ramane disponibila si in cele doua finisaje de suprafata gri Orbit si argintiu platina in 7,5, 8,5 si 9,0 x 18 inci.

Toate rotile RONAL sunt produse conform specificatiilor de testare stricte si in calitate OEM.

 

(via »)

Lasa un comentariu