Skip to content Skip to footer

Sparco FF1 – janta de aliaj pentru masini sport

Sparco FF1 este un prim model de janta creat de Sparco Wheels pentru a satisface gusturile si nevoile detinatorilor de masini sport care se duc pe circuit cu masini compacte. Exemplu in aceste sens legendara masina Mazda MX-5 Miata.

Sparco FF1 este o janta usoara, tehnica. Este prima janta de aliaj produsa prin procesul numit “flow-forming”. Tehnologia consta in acoperirea inelului interior folosind un procedeu specific de productie. In acest fel, Sparco FF1 scade din greutate considerabil catre valori considerabile. Pe de alta parte, janta retine un nivel inalt de rezistenta la torsiune al jantei.

Ce se poate admira la janta este faptul ca este un model subtil si sportiv, multumita, in mod special, aplicatiilor agresive.

Sparco FF1 poate transforma o masina intr-o solutie pregatita pentru folosirea zilnica.

De ce ati alege janta de aliaj Sparco FF1? Pentru ca este modelul perfect pentru cei care isi doresc o masina sportiva. In acelasi timp, ea pastreaza fiabilitatea, calitatea si rezistenta in timp.

Sparco si OZ sunt 2 mari jucatori pe scena curselor de masini. Experienta si expertiza lor este inglobata in aceasta janta usoara, clasica, de inalta performanta.

Sparco FF1 este disponibila intr-o singura finisare – Gloss Black –, in 2 diametre si o vasta pleiada de latimi 7×15”, 8×15”, 9×15” and 7×17”, 8×17”, 8.5×17”.

Ca toate jantele Sparco, Sparco FF1 este omologata TÜV. Astfel, exista siguranta maxima, dar si calitatea oferita de produsele OZ.

Lasa un comentariu

0/5