Skip to content Skip to footer

Jantele OZ Gran Turismo HLT – atunci cand stilul intalneste cu tehnologia de curse auto

Pentru cei nerabdatori sa gaseasca jante realizate cu tehnologie inalte pentru automobili, fara sa sacrifice o prezenta sportiva, eleganta si distinctiva, Gran Turismo HLT poate fi solutia ideala.

Ultimele jante realizate de centrul de design al OZ combina elemente tehnologice de ultima ora si la uneste intr-un design curat, dar agresiv.

Cu o atentie la detalii surprinzatoare, janta de aliaj Gran Turismo HLT are spite subtiri cu taieturi laterale si o imbinare discreta in buza jantei. Toate astea sunt multumita tehnologiei HLT folosita in procesul de productie. Formula folosita face ca janta Gran Turismo HLT sa fie usoara si optimizata.

In plus fata de asta, centrul de design al companiei OZ a proiectat o janta cu spite alungite, care redau aparentele unui diametru mai mare decat dimensiunea reala a jantei. Acest lucru a fost realizat printr-o modalitate de procesare a partii centrale a jantei, in zona capacului, unde spitele radiaza in exterior catre buza exterioara.

Procedeul de frezare “diamond cut” al spitelor si al buzei jantei intaresc uniunea dintre janta si anvelopa, pentru un plus de sportivitate. Acest proces de mare precizie, facut prin taiere cu laser, este capabil sa lucreze in cele mai mici detalii – ca cele care identifica inregistrarea certificarilor italiene si internationale.

Gran Turismo HLT este disponibila in diametru de 19” si 20”, pentru o plaja larga de aplicatii. Diametrul rotilor de 20” a fost proiectat cu un profil concav pentru rotile mai late pe puntea spate. Gran Turismo HLT este disponibil in 2 finisari: Star Graphite + Diamond Lip finish.

Ca toate jantele OZ, Gran Turismo HLT este omologata TÜV si NAD.

Lasa un comentariu

0/5