Skip to content Skip to footer

Legenda olimpica Sir Chris Hoy a fost dezvaluit in calitate de ambasador al sportului Protoura

Davanti Tires isi propune sa depaseasca obisnuitul cu asul motorsportului, legenda olimpica – si noul ambasador al Protoura Sport – Sir Chris Hoy.

Sir Chris a fost prezentat in calitate de ambasador de marca pentru noua generatie de anvelope de inalta performanta a lui Davanti, conceputa pentru cele mai puternice masini sport si super-autoturisme.

Ca legenda sportiva britanica, Sir Chris nu este strain de viteza. Dupa ce s-a retras din ciclism ca unul dintre cei mai decorati olimpici din istorie, a inceput o noua cariera in motorsport.

Caracterul sau competitiv si priceperea l-au ajutat sa castige curse in seria LeMans Europeana, GT4 24hr Series si sa concureze in serii care variaza de la rallycross la rezistenta pana la Porsche Mobil 1 Supercup.

„Sunt atat de mandru ca am devenit ambasadorul marcii pentru anvelopa Protoura Sport a lui Davanti”, a spus Sir Chris. „Nu este un secret, imi place sa conduc si sportul cu motor, au fost intotdeauna o pasiune a mea.”

„Indiferent daca sunt in ciclism sau in cariera mea de motorsport, sunt mereu in cautarea acestui avantaj castigator. Diferenta dintre obisnuit si extraordinar.”

„Am fost intotdeauna pasionat de condus si sportul cu motor, iar Protoura Sport imbunatateste tot ceea ce imi place la conducere – senzatia unei conexiuni cu masina si cu soseaua sau pista, senzatia de viteza si control.”

„Pentru mine, a deveni elita este rezultatul castigurilor marginale – stoarce fiecare picatura de performanta acolo unde poti.”

„Ceea ce a facut Davanti cu Protoura Sport este sa exploreze fiecare cale de performanta pentru a imbunatati manevrabilitatea, aderenta, franarea si longevitatea. Rezultatul este o anvelopa care este la fel de acasa pe pista ca si pe drum. O adevarata anvelopa a soferilor. ”

“Suntem mandri sa-l primim pe Sir Chris in familia Davanti”, a spus Peter Cross, directorul general al Davants Tyres. „Ca cineva cu o reputatie bazata pe performante la nivel de elita, atat pe doua roti, cat si pe patru, el intruchipeaza perfect Protoura Sport.”

„Cu Protoura Sport, am creat o anvelopa cu multe caracteristici noi si inovatoare pentru a seta o noua bara de reactie, manevrabilitate si performanta.”

„Protoura Sport este cea mai avansata anvelopa pe care am produs-o vreodata”, a spus Peter. „Ne-am propus sa cream o anvelopa UHP cu adevarat de elita si, dupa ce a fost supusa unei dezvoltari intensive si teste independente, inclusiv transmiterea acesteia catre agentiile de testare DEKRA si TUV, Protoura Sport a depasit toate asteptarile noastre.”

Aflati mai multe despre Protoura Sport la https://www.davanti-tyres.com/protourasport

(via »)

Lasa un comentariu

0/5