Skip to content Skip to footer

Pirelli actualizeaza gama Scorpion Enduro si e-MTB

Producatorul de anvelope a cautat sa-si reimprospateasca gama de biciclete, concentrandu-se pe bicicletele enduro cu excursii mai lungi, precum si pe e-MTB-uri.

Liniile Scorpion Enduro si Scorpion e-MTB includ in prezent trei benzi de rulare diferite: S (teren moale), R (specific spate) si M (teren mixt).

Banda de rulare M a fost complet renovata si are acum un nou aspect al butoanelor si un profil nou, agresiv. Scorpion Enduro M si Scorpion e-MTB M reinnoiti sunt concepute pentru a fi adevarate polivalente, destinate celor care folosesc MTB-uri pentru plimbari lungi pe munte, precum si pentru cursele ocazionale.

Ambele modele noi M beneficiaza, de asemenea, de noul compus Pirelli SmartGrip Gravity, dezvoltat folosind experienta Pirelli in sport cu motor in competitiile de motocross si raliuri. In noul amestec de materiale, aderenta chimica, netezimea si rezistenta la rupere raman ridicate, dar valoarea rigiditatii statice a fost scazuta, crescand capacitatea anvelopei de a se conforma terenului, reduce vibratiile si creste aderenta si confortul de conducere in situatii mai extreme.

Linia MTB vede, de asemenea, o actualizare in combinatiile de carcase pe modelele si compusii existente. Gama Scorpion Enduro este disponibila nu numai in versiunea HardWall, ci si in versiunea ProWall mai usoara si mai rulabila.

(via »)

Lasa un comentariu