Skip to content Skip to footer

Actiune: Rezultatele Pirelli apar intr-un raport de 9 luni

Producatorul italian de anvelope extinde fabrica Silao pentru a sprijini tendintele viitoare de mobilitate

Silao, Mexic — Pirelli & C. SpA investeste 15 milioane de dolari (14 milioane de euro) intr-un nou centru de tehnologie si digitalizare la fabrica sa de anvelope din Silao, Guanajuato, a declarat producatorul de anvelope pe 3 mai.

Investitia, in urmatorii doi ani, va implica introducerea de tehnologii care sa sustina tendintele viitoare de mobilitate, inclusiv anvelopele electrice, sustenabile si conectate.

Cu o suprafata de 6.680 de metri patrati, instalatia va include unitati pentru modelare virtuala, testare, digitalizare si „specialitati” precum tehnologiile de aplicare robotizate.

Noul proiect vine dupa anuntul Pirelli de anul trecut ca a investit 30 de milioane de euro la Silao pentru a creste capacitatea de productie de la 6,6 milioane de unitati pe an la 7,2 milioane.

Inaugurata in 2012, uzina de la Silao produce anvelope de inalta performanta si ultra performante, dedicate in prezent pietei locale si Americii de Nord.

Fabrica are in prezent peste 2.700 de angajati si se spune ca indeplineste cele mai inalte standarde de performanta in materie de siguranta ecologica in ceea ce priveste productia.

Site-ul, potrivit Pirelli, foloseste tehnologii durabile pentru reducerea consumului de apa si energie si reciclarea deseurilor de proces.

(via »)

Lasa un comentariu