Skip to content Skip to footer

BMW M3 Rafinament de la AC Schnitzer Sprints pe SportContact 7 de la Continental

Compania de tuning high-tech din Aachen, AC Schnitzer, isi pune BMW M3 G80 pe SportContact 7 de la Continental. Anvelope de dimensiunile 285/30 R 20 in fata si 295/30 R 20 pe puntea motoare pentru coupe sport de 610 CP

La AC Schnitzer din Aachen, Germania, se construiesc cele mai puternice M3 din toate timpurile. Cu un upgrade de putere la un total de 610 CP (449 kW), masina sport, rafinata dupa motto-ul „Mai bine rapid decat greu”, ajunge astfel in jur de 300 km/h. Cu suspensia sasiului RS dezvoltata intern pentru puntea fata, sunt posibile viteze mari la viraje – cu reactii bune la schimbarea sarcinii si subvirare blanda. Drept urmare, masina sport de inalta tehnologie din orasul imperial straluceste atat pe circuit, cat si in traficul de zi cu zi. Pentru a aduce exact aceste cerinte – conducere sportiva pe Nürburgring & Co., putere redusa pe drumurile publice – perfect pe asfalt, AC Schnitzer se bazeaza pe noul SportContact 7 de la Continental. Compania cu sediul la Aachen il potriveste in dimensiunea 285/30 R 20 in fata si 295/30 R 20 pe puntea motoare, fiecare pe propriile jante forjate usoare.

„Este greu sa-ti imaginezi tuning fara anvelope sport de la Continental”, raporteaza Michael Schneider, seful de tuning la Continental. „Ofera o aderenta perfecta si un control precis al vehiculului pana la limite, pot gestiona cu usurinta viteze chiar si peste 300 km/h si sunt adaptate vehiculelor si caracteristicilor acestora in colaborare cu tunerele.”

Tunerele internationale de top precum AC Schnitzer, Abt, BRABUS, Klasen, Lorinser, Techart si 9ff isi echipeaza astfel masinile sport de inalta tehnologie pe anvelope din familia Continental SportContact. Familia de produse furnizeaza, de asemenea, o gama larga de modele de anvelope pentru autoturisme sportive si puternice, de la clasa Golf in sus, pana la masini sport de inalta tehnologie, cum ar fi cele de la AMG, modelele Audi S, modelele BMW M, Maserati, Porsche si sporty e. -vehicule precum Tesla S-Type.

(via »)

Lasa un comentariu