Skip to content Skip to footer

Oak Tyres Planteaza Peste 27.000 de Copaci cu Ecologi

Angrosistul independent de anvelope din nordul Oak Tyres a plantat peste 27.000 de copaci in intreaga lume si a compensat 1.400 de tone de emisii de carbon in calatoria sa continua pentru a deveni primul angrosist de anvelope pozitiv pentru clima.

Pe masura ce lumea a marcat Ziua Pamantului, Oak Tires si-a sarbatorit progresul continuu catre obiectivul sau de a compensa 3.000 de tone de carbon produse de flota sa de furgonete in termen de 12 luni, sustinut de organizatia de mediu Ecologi.

Pasii pozitivi ai angrosului de anvelope au contribuit la finantarea proiectelor de mediu pe tot globul. Aceste proiecte includ sprijinirea constructiei de parcuri eoliene la scara mica in India, care produc reduceri de emisii cu aproximativ 14.000 de tone de carbon pe an, si protectia padurilor de turba de campie din Indonezia, care absorb si stocheaza cantitati mari de dioxid de carbon, ajutand la combaterea schimbarilor climatice. .

Aceasta se adauga proiectelor de plantare de copaci din intreaga lume, care includ dezvoltari in Madagascar, Kenya si Uganda.

Peter Cross, director comercial al Oak Tyres, a declarat: „In aceasta etapa incipienta a cautarii noastre de a deveni pozitivi pentru clima, suntem mandri de progresele inregistrate si suntem hotarati sa cautam in continuare modalitati de imbunatatire.

„Ziua Pamantului este oportunitatea perfecta pentru noi de a reflecta asupra importantei acestei misiuni si asupra responsabilitatii pe care o avem de a anula impactul organizatiei noastre asupra climei. Ramanem pe cale sa compensam pe deplin emisiile de CO2 ale flotei noastre in acest an, care este primul obiectiv pe care ni ne-am propus. Cand vedem ca acest lucru inseamna ca 1.400 de tone de carbon au fost compensate si peste 27.000 de copaci plantati pana acum, este o modalitate foarte clara pentru noi de a intelege impactul parteneriatului nostru cu Ecologi.”

(via »)

Lasa un comentariu