Skip to content Skip to footer

Falken aduce un omagiu fanilor in cel mai recent film de curse de 24 de ore din Nürburgring

„This Is Your Return to The Ring” este titlul celui mai recent film de curse de 24 de ore al lui Falken Tyres, care a fost lansat pe canalele sale de socializare weekendul trecut. Lansarea sa a coincis cu cursele de calificare din weekend pentru cursa principala de 24 de ore, care a avut loc la sfarsitul lunii mai.

Noul scurtmetraj de doua minute se concentreaza pe intoarcerea fanilor pe Nürburgring dupa cei doi ani afectati de pandemie. Se bazeaza pe filmul de curse de 24 de ore al lui Falken, care a castigat cel mai bun film de eveniment la International Motor Film Awards 2021, intitulat: „Whatever Comes Our Way”.

Lansat cu hashtag-ul #returntothering, filmul este impartit in doua parti. Primele 60 de secunde ofera o trecere in revista a cursei din 2021, care a trebuit sa aiba loc fara spectatori. Apoi, in a doua jumatate, filmul prezinta la ce se pot astepta fanii la Nürburgring in acest an, prezentand unele dintre cele mai bune privelisti din zonele de spectatori. „Fara acesti fani, este doar o fasie de asfalt in padure”, afirma naratorul filmului, dand clar ca entuziasmul colectiv al celor 200.000 de fani de pe marginea pistei face cursa de 24 de ore speciala.

„Acest film are o senzatie diferita, deoarece a fost filmat anul trecut din zone care anterior nu erau accesibile din cauza prezentei spectatorilor”, comenteaza Tobias Kahler, al noualea film al echipei MOTIONCTRL FILMPRODUKTION pentru Falken, despre lansare. „Acest lucru ne-a permis sa colectam imagini care sunt probabil unice.”

„Folosim filmul pentru a aduce fanii in starea de spirit pentru cea de-a 50-a aniversare a evenimentului din acest an”, adauga Dennis Wilstermann, responsabil de marketing la Falken Tire Europe GmbH. „Asadar, am ales in mod deliberat sa-l lansam cu putin mai putin de trei saptamani inainte de inceperea cursei, pentru ca stim ca fanii sunt cei care fac cursa de 24 de ore de la Nürburgring legendara, nu doar actiunea pe pista.”

(via »)

Lasa un comentariu