Skip to content Skip to footer

Davanti lanseaza prima anvelopa pentru toate anotimpurile pentru autoturisme

Producatorul de anvelope din Marea Britanie Davanti Tyres a lansat prima sa anvelopa pentru toate anotimpurile pentru autoturisme – Alltoura 4-Seasons.

In urma testelor ample la noul centru european de dezvoltare Davanti si a terenului de proba Applus+ Idiada din Spania si a testelor de iarna la UTAC Ivalo din Finlanda, Alltoura 4-Seasons se pretinde ca ofera un nivel ridicat de performanta intr-o gama larga de conditii meteorologice pe tot parcursul anului. runda.

Oferta interclimatica a lui Davanti beneficiaza de un model directional al benzii de rulare pentru a asigura o aderenta fiabila in timpul lunilor de iarna si de un compus de siliciu avansat special formulat pentru a oferi stabilitate pe intervale mari de temperatura. Alltoura 4-Seasons are, de asemenea, un design cu lame care permite evacuarea eficienta a apei si aderenta suplimentara pe suprafetele acoperite cu zapada si gheata.

„Este minunat sa aducem pe piata o anvelopa noua, inovatoare, pentru toate anotimpurile pentru autoturisme, care ofera performante de durata pe tot parcursul anului”, a explicat Peter Cross, director general al Davanti Tyres. „Echipa a muncit incredibil de mult pentru a-l duce de la concept la piata si suntem incantati sa prezentam o anvelopa care poate reactiona si se poate adapta la conditiile climatice diferite, oferind posibilitati nelimitate. De asemenea, este important ca am creat un produs care ofera consumatorilor o optiune economica, oferind in acelasi timp incredere, datorita acreditarilor sale si procesului nostru riguros de testare.”

„A crea o anvelopa care sa ofere o performanta adevarata in toate anotimpurile, fara o tendinta de iarna sau de vara, a fost atat o provocare, cat si o solicitare”, a declarat Ray Collier, director al departamentului de cercetare si dezvoltare a anvelopelor (TREAD). „Munca care a intrat in dezvoltare este clara atunci cand conduceti pentru prima data noua anvelopa Alltoura 4-Seasons – este imediat evident ca concentrarea soferului pentru conditii uscate nu a fost sacrificata, iar raspunsul liniar al directiei face ca anvelopa sa fie implicata si plina de satisfactii pentru conduce. Confortul de rulare si zgomotul din cabina se imbina perfect pentru a crea o calatorie confortabila, iar modelul cu caneluri in V si compusul nou dezvoltat stralucesc cu adevarat in conditii de iarna, cu un echilibru de manevrabilitate sigur, oferind incredere in conditii solicitante.”

Davanti Alltoura 4-Seasons este certificat Three Peak Montain Snowflake (3PMSF) si va fi disponibil pentru diametre de la 14 la 18 inci.

(via »)

Lasa un comentariu