Skip to content Skip to footer

Anvelope personalizate Pirelli P Zero Corsa pentru Pagani Utopia

Cel mai recent vehicul de la Horacio Pagani, Utopia, va fi echipat din fabrica cu anvelope P Zero Corsa de la Pirelli.

Dezvaluit la un eveniment la Muzeul de Stiinta si Tehnologie Leonardo da Vinci din Milano, Italia, hypercarul OEM prezinta un set de anvelope personalizate dezvoltate special pentru vehicul pentru a asigura confort si un nivel ridicat de performanta intr-o gama larga de conditii.

Producatorul de anvelope a profitat de experientele sale din sectorul sporturilor cu motor si, ulterior, a ales P Zero Corsa cu un compus si un model al benzii de rulare care poate gestiona puterea si cuplul ridicat ale lui Utopia. Pirelli a dezvoltat apoi anvelopa pentru un confort suplimentar la conducerea hipermasinii.

In timpul etapei de cercetare si dezvoltare, Pirelli a folosit tehnologia virtuala pentru a produce un model digital de anvelope. Acesta a fost apoi calibrat si testat cu precizie pentru a se asigura ca este potrivit pentru vehiculul de inalta performanta inainte de a fi realizat un prototip fizic de anvelopa. Procesul avansat de cercetare si dezvoltare a dus la economii de timp si materiale.

Anvelopele vin in 265/35ZR21 pentru fata si 325/30ZR22 pentru spate. O anvelopa de iarna P Zero la comanda poate fi selectata pentru vehiculele utilizate in conditii mai reci.

(via »)

Lasa un comentariu