Skip to content Skip to footer

Yokohama va sarbatori Advan Tire la 100 de ani de la Pikes Peak

Yokohama Tire a anuntat planuri de a sarbatori cea de-a 100-a desfasurare a Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb, inclusiv sponsorizarea si asigurarea unei pozitii de furnizor exclusiv de anvelope al Porsche Pikes Peak Trophy by Yokohama pentru al cincilea an consecutiv. Toate vehiculele Porsche Cayman GT4 Clubsport vor concura pe anvelopele Advan A052, spune compania.

Yokohama spune ca va participa 20 de piloti in mai multe clase in timpul emblematicului „Race to the Clouds” de 12,42 mile, care va avea loc pe 26 iunie in Colorado Springs, Colorado. De asemenea, Yokohama va dezvalui si va concura cu un nou derivat, durabil din punct de vedere ecologic, al anvelopei A052.

Yokohama afirma ca vor avea o prezenta si la Fan Fest vineri, 24 iunie, in centrul orasului Colorado Springs, unde sunt asteptati sa participe peste 40.000 de fani. La expozitia de la Yokohama, vor fi daruite postere in editie limitata cu aniversarea a 100 de ani de la Pikes Peak, va avea loc o intalnire cu soferii, masini expuse, cadouri pe ora si multe altele, spune compania.

Alaturi de Porsche Pikes Peak Trophy de la Yokohama, lista Yokohama a activitatilor sportive cu motor din America de Nord din 2022 – atat pe drum, cat si off-road – include Porsche Sprint Challenge North America by Yokohama, Yokohama Drivers Cup USA, Global Time Attack si Super Lap Battle USA, Nitro Rallycross, SCORE, sponsorizarea Crandon International Raceway, 24 Hours of Lemons, parteneriat Subaru Motorsports SUA, Yokohama NORRA Mexican 1000, Yokohama Tire Jeepspeed Race Series, TrophyLite Series, Championship Off-Road Series Partnership si Yokohama Sonora Rally, compania spune.

(via »)

Lasa un comentariu