Skip to content Skip to footer

Giti vizeaza pietele de autobuze electrice cu gama GAU867v1 nou dezvoltata

Giti vizeaza pietele de autobuze electrice cu gama GAU867v1 nou dezvoltata

Gama de anvelope Giti GAU867v1 pentru toate pozitiile Giti Tire a fost actualizata cu mai multe dezvoltari de baza pentru a permite companiei sa vizeze piata europeana in crestere a autobuzelor electrice.

A fost lansata o noua dimensiune, 265 / 70R19.5 143/141 J, in timp ce 275 / 70R22.5 existent are un indice de incarcare actualizat de 152/148 J.

Aceste doua anvelope – care poarta un nou logo EBus pe peretele lateral care reprezinta atat Eco, cat si Electric – ofera o capacitate mai mare de incarcare pentru a gazdui baterii grele, rezistenta mai mare la abraziune a benzii de rulare pentru a aborda cuplul ridicat al motoarelor electrice si pentru a oferi un consum redus de energie pentru a maximiza autonomia bateriei. .

Giti GAU867v1 a fost certificat pentru a indeplini cerinta legala UE 117-02 pentru performante de iarna sigure si certificat fulg de zapada de munte cu trei varfuri (3PMSF), o conditie cheie pentru client si o cerere legala in mai multe piete de autobuze urbane din Europa.

Anvelopa a fost lansata initial acum un an pentru a inlocui modelele populare Giti GAU861 si Giti GT867. Alte dimensiuni includ 295 / 80R22.5 154/150 J, 11R22.5 148/145 J si recent adaugate 215 / 75R17.5 M care vizeaza vehiculele de distributie urbana dure.

Toate anvelopele pot fi utilizate pe autobuze electrice si cu motor cu combustie.

Conceput pentru uz urban dur, Giti GAU867v1 utilizeaza cea mai recenta constructie a carcasei producatorului, care imbunatateste kilometrajul si manevrabilitatea si are proprietati de resapare exceptional de ridicate, un element esential de piata datorita duratei de viata initiale scurte.

Dezvoltarile cheie au vazut peretii laterali intariti din cauciuc, care protejeaza anvelopa impotriva deteriorarii si abraziunilor, precum si indicatori adanci de uzura ai peretilor laterali pentru a arata momentul corect de rotire sau demontare a anvelopei.

Un model larg si robust al benzii de rulare si o inghesuire avansata reduce si mai mult zgomotul si imbunatateste confortul pasagerilor fata de modelele anterioare.

Portofoliul de camioane si autobuze Giti este dezvoltat impreuna cu Centrul european de cercetare si dezvoltare Giti Tire din Hanovra, Germania.

Giti vizeaza pietele de autobuze electrice cu gama GAU867v1 nou dezvoltata
Giti vizeaza pietele de autobuze electrice cu gama GAU867v1 nou dezvoltata

 

(via)

Lasa un comentariu

0/5