Skip to content Skip to footer

Anvelopa Giti asigura montarea OE a primului scaun cu GitiSynergyH2 cu clasificare AA

Anvelopa Giti asigura montarea OE a primului scaun cu GitiSynergyH2 cu clasificare AA

Giti Tire sarbatoreste primul sau echipament european OE cu Seat pentru anvelopa etichetata cu eticheta UE GitiSynergyH2AA, care a fost selectata in marimea 225 / 55R17 97V pentru Ateca.

Reprezinta cea de-a doua selectie OE a automobilului VW Group din ultima luna, cu aceeasi anvelopa selectata in aceeasi dimensiune pentru Skoda Karoq.

GitiSynergyH2 a obtinut, de asemenea, un succes recent cu vehiculele comerciale Volkswagen, selectate in marimea 215 / 55R17 XL 98H si 205/60 R16 XL 96H pentru unul dintre cele mai bine vandute vehicule comerciale din Europa, VW Caddy 5.

Martin Wells, director OEM Europa la Giti Tyre, a declarat: „Pentru a adauga insigna Seat celor de la VW si Skoda cu GitiSynergyH2 este un impuls major pentru intreaga echipa Giti, demonstreaza in mod clar ca increderea in performanta cauciucului si capacitatea noastra de a livrarea este din ce in ce mai puternica prin contract. ”

GitiSynergyH2 va inlocui GitiSynergyE1 si GitiPremiumH1, ambele facand parte din lansarea originala a brandului Giti in Europa in 2016. Modelul pieselor de schimb va fi disponibil din martie 2021.

Anvelopa a fost proiectata si proiectata la Centrul European de Cercetare si Dezvoltare Giti Tire din Hanovra, cu teste la unitatea MIRA a companiei din Marea Britanie, precum si in locatii cheie din Germania si Spania.

Este prima anvelopa europeana care foloseste platforma tehnologica AdvanZtech, sistemul de cercetare si dezvoltare integrat la nivel global al producatorului, care stimuleaza partajarea si utilizarea tehnologiei specializate si avansate pentru a crea anvelope care imbunatatesc experienta generala de conducere.

Rezultatele sunt un compus al benzii de rulare complet nou dezvoltat, care ofera imbunatatiri semnificative in siguranta pe umed si uscat, in timp ce noua structura ofera un comportament de manipulare precis si stabil si o imbunatatire tangibila a rezistentei la acvaplanare.

Potentialul de kilometraj, in functie de caracteristicile de conducere, ar putea fi imbunatatit cu aproape 20%, in timp ce noua carcasa usoara ofera o rezistenta redusa la rulare, ceea ce imbunatateste consumul de combustibil.

Caracteristicile de baza ale GitiSynergyH2 sunt siguranta fara griji, controlul ecologic si eficient din punct de vedere energetic si precis.

 

Anvelopa Giti asigura montarea OE a primului scaun cu GitiSynergyH2 cu clasificare AA
Anvelopa Giti asigura montarea OE a primului scaun cu GitiSynergyH2 cu clasificare AA

(via)

Lasa un comentariu

0/5