Skip to content Skip to footer

Personalizare automata 101: Cum sa va exprimati cu vehiculul dvs.

Auto Customization 101 3A80E9D5-1A5C-4FDF-97A8-3A572C2E477B

Personalizarea automata este o nisa care intereseaza doar un grup specific de oameni. Cei care injura prin aceasta cred ca isi pastreaza masina unica de toti ceilalti. Cealalta parte a spectrului considera ca este costisitoare si inutila. Unii cred chiar ca pastrarea stocurilor de masini pastreaza limbajul de proiectare pe care producatorii sai il destinati acestuia.

Desi toate aceste vizualizari sunt valabile, un lucru nu poate fi refuzat: personalizarea unei masini vorbeste despre volume despre proprietarul sau. Personalizarea unei masini arata stilul, ideile si interesele proprietarului, fara a fi nevoie de cuvinte. In esenta, face ca vehiculul sa fie o extensie a personalitatii proprietarului. /

Asadar, daca sunteti in cautarea unor modalitati de a va personaliza vehiculul pentru a fi in mod unic, ati ajuns la locul potrivit! Am enumerat modalitati de a-ti personaliza complet vehiculul si de unde sa-l terminam. Cititi mai departe pentru mai multe!

Auto Customization 101 3A80E9D5-1A5C-4FDF-97A8-3A572C2E477B

Ambalaje de masina

Un invelis auto este probabil cel mai simplu mod de a intra in personalizarea automata. Este, de asemenea, cel care necesita cea mai mica cantitate de angajament, deoarece puteti decide sa il eliminati daca va obositi de design. Daca doriti sa va scufundati in lumea masinilor personalizate, este cu siguranta primul care a analizat.

Exista diferite tipuri de ambalaje de masini. Primul lucru pe care trebuie sa -l decizi este cat de mare va fi. Aveti de gand sa infasurati intregul kit sau ati dori sa lasati anumite zone? Urmatorul este aspectul/materialul. De obicei, exista o alegere de finisaje pentru a merge, adica mat, lucios, periat, print, crom sau carbon. Toate acestea prezinta diferite stiluri pentru a se potrivi cu personalitatea ta.

Auto Customization 101 3A80E9D5-1A5C-4FDF-97A8-3A572C2E477B

Odata cu aparitia unor ambalaje de imprimare, posibilitatile de personalizare automata sunt practic nesfarsite. Proprietarii isi pot proiecta ambalajele la cele mai mici detalii. Cu un pic mai mult timp (si bani), se poate detine cu adevarat aspectul auto.

Scaune auto si huse

Cine va spune ca personalizarea automata este limitata la externe ale unei masini, nu? Pana la urma, scaunele masinii sunt pe care le atingem fizic ori de cate ori folosim vehiculele noastre. Daca este confortul pe linie, atunci probabil ca merita sa va plimbati un pic de bani, daca primiti deriva.

Acum sa incepem cu optiunea mai putin costisitoare in acest departament: copertine pentru scaune personalizate. In comparatie cu cumpararea unui set intreg de scaune auto noi, huse pentru scaune sunt facute special pentru a le inlocui pe cele care vin in stoc cu masina dvs. La fel ca Wraps, principala decizie aici este alegerea materialului pe care il veti merge. In zilele noastre, exista o multime de optiuni, din piele, panza, neopren si chiar velur. Toate acestea difera in confort, durabilitate si pret.

Investitia mai mare ar fi locurile reale in sine. Sa recunoastem: scaunele de stoc sunt o durere (literalmente) cu care sa traim. Nu sunt construite pentru niciun individ. Este un design unic pentru toate. Asadar, daca va simtiti intr -adevar incomod in ceea ce priveste scaunele de stoc, nu aveti de ales decat sa mergeti pentru o alternativa care vi se potriveste mai bine. La fel de bine, daca doriti experienta completa de personalizare automata.

Detalii, acoperire ceramica si vopsea

Acum, ca interiorul tuturor decorate si confortabil, sa facem cateva atingeri finale pentru a incheia procesul de personalizare automata. Si ei bine, ce modalitate mai buna de a o face decat sa obtineti un loc de munca de spalat auto / detaliat, nu? Desi acesta ar putea fi ultimul pas natural, am dori sa recomandam cateva suplimente pentru a va duce cu adevarat masina la nivelul urmator.

Auto Customization 101 3A80E9D5-1A5C-4FDF-97A8-3A572C2E477B

In primul rand este obtinerea unei haina ceramica. In timp ce acoperirea ceramica este de obicei incolora si nu adauga nimic in vehiculul dvs. in afara de o stralucire suplimentara, acesta va protejeaza vehiculul de elementele care va pot face masina sa para murdara din nou. Cu siguranta la indemana, daca tocmai ati facut o personalizare automata extinsa, adica noi kituri de caroserie, sasiu modernizat, sau chiar un pictonator.

Vorbind despre PaintJobs, ce modalitate mai buna de a te angaja de a -ti personaliza vehiculul decat de a obtine un nou finisaj de vopsea? In comparatie cu o invelis auto, Paintjobs sunt mai comitente. Este mai greu sa eliminati sau sa revopsiti, deoarece un nou finisaj merge pe partea de sus a stratului original aplicat. Cu toate acestea, are si ascensiunile sale. Daca se face corect cu materiale de calitate, vopseaua unei masini poate dura fara a se estompa sau a fi dezbracata de -a lungul vietii.

Magazinele pe care le recomandam sa facem o treaba excelenta la detalii si sa va pictati masina sunt Jass Carwash si detaliate in Biñan si Cleanlab Auto Detalii in Las Piñas.

Acum, nimic nu spune nou-nou decat o masina stralucitoare-si nimic nu se apropie de a obtine asta decat de un loc de munca de detalii bine facut. Jass Carwash si detalii promisiuni ca pentru clientii lor intr -un deceniu de functionare. Cu personalul experimentat adept la spalarea masinii si detalii, o vizita la Jass este o experienta fara griji pe care o puteti obtine.

Pe de alta parte, CleanLab stie ca o spalare buna poate deveni cu usurinta o risipa atunci cand ploaia se revarsa brusc. Ideea lor: protejarea masinii de elemente cu acoperire ceramica. Acest lucru, impreuna cu expertiza lor in detaliu sunt disponibile la magazinul CleanLab din Las Piñas. Cu 10 ani de serviciu pe CV -ul lor, acestea sunt unul dintre cele mai bune locuri pentru a termina calatoria de personalizare auto.

Personalizarea automata face parte din detinerea unei masini.

Credeti sau nu, personalizarea automata este un lucru pe care fiecare proprietar de masina il face pentru vehiculul lor. In timp ce exista puristi care doresc sa pastreze totul pentru a stoca configuratii, exista intotdeauna ceva – oricat de mic – that -ul face ca o masina sa fie indensifiabil.

Fie ca este vorba de o configuratie audio completa, de nuanta de fereastra diferita sau de un mic autocolant pentru fereastra, exista o multime de modalitati de a va personaliza masina. Unii nu o vor recunoaste, dar oricat de purist ar fi, exista intotdeauna ceva intr -un vehicul care este diferit de toti ceilalti care detin acelasi model ca al tau.

Deci nu o streseaza; Iesi acolo si fa -ti masina proprie! Consultati Beepbeep.ph pentru mai multe dintre aceste magazine din metrou si din toata tara.

(via »)

Lasa un comentariu