Skip to content Skip to footer

Modalitati prin care te poti exprima prin automobilul tau

Automobilul dvs., fie ca este vorba de o autoutilitara sau o masina, este o panza care va permite sa aratati un fler artistic si sa deveniti creativi. Conducerea intr -o masina, decorata si proiectata in functie de tine, spune multe despre personalitatea ta – permite, de asemenea, strainilor si prietenilor o privire asupra a ceea ce esti si despre ce gusturi personale sunt.

Nu lasati conformitatile sociale sa va opreasca sa va exprimati. Daca doriti sa pictati un dragon pe partea tanului, atunci faceti -o!

Iata cateva moduri prin care te poti exprima prin automobilul tau.

Interiorul masinii tale

In Regatul Unit, exista o mare subcultura de pasionati de autoutilitare care transforma interioarele autoutilitarelor lor in dormitoare, camere de zi si locuri de spanzurare. Cu toate acestea, acesta nu este doar ceva limitat la autoutilitare si, de fapt, puteti transforma interiorul oricarei masini in undeva pentru ca dvs. si prietenii dvs. sa va relaxati. Daca nu doriti sa va transformati masina intr -un dormitor, nu va faceti griji, puteti totusi sa fiti creativi.

In ultimii douazeci de ani, au existat mai multe emisiuni de televiziune populare in care membrii publicului si -au accesorizat masinile si reinnoite. Daca ati vazut aceste emisiuni de televiziune inainte, veti fi familiarizati cu personalizarea interioara. Practic nu exista nimic pe care nu il poti face in interiorul unei masini. Televizoare, frigidere si placi turnante? Daca aveti bugetul, le puteti instala.

O alta tendinta populara si metoda de auto-exprimare in Regatul Unit este prin nuantele ferestrelor. Nuantele ferestrelor, care in U.K. sunt reglementate de politie, se asigura ca nimeni nu poate vedea in masina dvs., dar va permit totusi sa vedeti.

Exteriorul masinii tale

Deplasandu -se de la modificarile interioare la modificari exterioare, dar ramanand cu tendintele Marea Britanie, venim acum la joburi de vopsea personalizate. Acestea sunt, fara indoiala, cea mai buna metoda de auto-exprimare cu automobilul tau-iti permit sa spui multe despre tine. Puteti picta propria masina cu echipamentul potrivit sau puteti duce vehiculul intr -un magazin de caroserie pentru a -l picta profesional.

De asemenea, este populara utilizarea luminilor LED. Aceste lumini stau pe tractiunea masinii tale si arunca culori vii. Sunt atragatoare, unice si foarte misto. Dar ce este iluminatul cu LED fara o placa numerica personalizata, nu? Este corect sa spunem ca cei doi merg mana in mana printre pasionatii de masini.

Stil, influente si masini

In Regatul Unit, cele mai multe vehicule modificate sunt vehiculele detinute de adulti tineri sau adulti implicati in scena de curse de strada. Stilul modificarilor vazute adesea pe masini provine din aceasta scena si a fost popularizat in filme precum franciza Fast and the Furious. Masinile cel mai adesea modificate in Regatul Unit sunt hatchback -uri mai mici, autoutilitare si masini sport.

Speram ca, cu aceasta pagina, acum cunoasteti cateva modalitati populare de a va exprima prin automobilul dvs. Ar trebui sa fii mandru de auto-exprimarea ta si sa fii increzator. Nu permiteti conformitati sociale sa dicteze modul in care decorati si va proiectati proprietatea personala.

(via »)

Lasa un comentariu