Skip to content Skip to footer

North West 4×4 Response adopta pe Davanti Terratoura ca partener de anvelope

Serviciul de sprijin al serviciilor de caritate North West 4×4 Response, cu o utilitate foarte mare pentru rezolvarea crizelor, a ales anvelopele Davanti Terratoura pentru orice teren, sub un nou parteneriat. Oferta pentru toate terenurile ale companiei Davanti este acum anvelopa oficiala a organizatiei de caritate, jucand un rol esential, intrucat North West 4×4 Response livreaza echipe medicale, profesionisti de raspuns urgent si livrari catre zonele rurale indepartate. De la copaci de zapada si inundatii din timpul iernii pana la focuri salbatice in timpul verii, soferii voluntari de raspuns North West 4×4 Response isi folosesc propriile vehicule 4×4 pentru a asigura acces sorelor medicale, pompierilor, alimentelor si aprovizionarilor catre comunitati dificil de accesat.

„Raspunsul 4×4 din North West este alcatuit doar din voluntari”, a spus presedintele John Forsdick, „Ne folosim vehiculele proprii si ne bazam pe strangerea de fonduri pentru a sprijini eforturile noastre. Asistam serviciile medicale si de urgenta intr-o varietate de moduri, oferind expertiza si echipamente care sa-i ajute sa obtina acces la zone indepartate sau greu accesibile in criza. De asemenea, contribuim la evacuarea persoanelor acolo unde este necesar si contribuim la mentinerea serviciilor vitale, cum ar fi acoperirea interna a moasei, cand comunitatile sunt intrerupte. Dupa ce am testat Terratoura in mod cuprinzator, am fost foarte impresionati de performantele sale in situatii extrem de provocatoare. S-a ocupat de tot ce am aruncat la el. Lucrul cu Davanti pentru a oferi Terratoura membrilor nostri va usura sarcina costurilor pentru acestia. Acest lucru face o diferenta reala pentru voluntarii nostri, deoarece accesul la echipamente de cea mai buna calitate este important. ”

Pentru Davanti, parteneriatul cu Raspunsul 4×4 din North West ofera sansa de a demonstra in continuare acreditarile serioase ale Terratoura. Pentru a sublinia angajamentul lor, Davanti a donat, de asemenea, truse medicale pentru primul ajutor si un defibrilator.

„In situatii de urgenta, ai nevoie de echipament pe care te poti baza si cauciucurile sunt echipamente vitale pentru North West 4×4 Response”, a declarat Sean Maddocks, directorul comercial al Davanti pentru Marea Britanie si Irlanda. „Suntem mandri ca au decis ca Terratoura este pneul potrivit pentru membrii lor. Voluntarii lor sunt soferi 4×4 extrem de pregatiti, pregatiti sa functioneze intr-o gama larga de situatii de criza. Din acest motiv, au fost extrem de harnici in ceea ce priveste alegerea unui partener. In alegerea Terratoura, au ales o anvelopa de care sunt siguri ca pot face fata oricaror provocari cu care se confrunta, de la evenimente meteorologice precum Bestia de la Est, pana la incidente majore precum incendiile Saddleworth Moor. “

In urmatoarele 12 luni, Terratoura va fi echipat in intreaga flota NW 4×4 Response.

 

Lasa un comentariu

0/5