Skip to content Skip to footer

Mercedes-AMG selecteaza anvelopele Continental pentru C43

Continental SportContact 7 a fost selectat de Mercedes-AMG ca anvelopa aprobata din fabrica pentru modelul sau de vehicul C43.

Anvelopa Ultra-Ultra-High-Performance (UUHP) va fi montata pe dimensiunea 245/45 ZR 18 FR 100Y XL si a fost proiectata pentru viteze de pana la 300 km/h. Anvelopa beneficiaza de un compus de cauciuc special dezvoltat, care asigura vehiculelor o aderenta optimizata pe drum. In comparatie cu versiunea anterioara, SportContact 6, cea mai recenta versiune a anvelopei ofera un kilometraj cu 10% mai bun pe circuitul de curse, o reducere cu 8% a distantei de franare pe teren umed, o reducere cu 6% a distantei de franare pe uscat si o durata de viata care a fost extins cu 17%.

Pentru a maximiza si mai mult aderenta si manevrabilitatea, anvelopa are un design adaptiv al benzii de rulare care se modifica pe suprafetele carosabile umede si uscate. Acest lucru este activat de un design al benzii de rulare. Cand este indreptat drept, amprenta anvelopei se termina in punctul de cel mai mare drenaj al apei din banda de rulare, ceea ce asigura un nivel ridicat de aderenta in timpul franarii, accelerarii si virajelor in conditii umede.

La viraje pe drumuri uscate, amprenta la sol se deplaseaza pe umarul exterior. Aceasta portiune a anvelopei a fost proiectata pentru a transmite forte mari de incarcare pentru caracteristici de manevrabilitate stabile. Elementele de blocare nou dezvoltate in umarul exterior al lui SportContact 7 sporesc stabilitatea, deoarece acestea limiteaza miscarea benzii de rulare pentru o manevrabilitate imbunatatita.

SportContact 7 este, de asemenea, disponibil in domeniul inlocuirii anvelopelor in dimensiuni cuprinse intre 18 inci si 23 inci.

(via »)

Lasa un comentariu