Skip to content Skip to footer

Maserati alege anvelopa Goodyear pentru noul SUV

OEM de vehicule Maserati a selectat SUV-ul Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 ca anvelopa originala pentru viitorul SUV de dimensiuni medii Maserati Grecale.

SUV-ul Eagle F1 Asymmetric 3 a fost selectat de Maserati pentru profilul sau sportiv si performanta. Goodyear a dezvoltat anvelopa pentru a satisface cerintele SUV-urilor puternice si, ulterior, a produs o anvelopa care corespunde performantei si aderentei mecanice a vehiculului.

Anvelopa beneficiaza de o manevrabilitate stabila in conditii umede si uscate, pe langa tehnologia SoundComfort si protectia jantei a producatorului de anvelope. Anvelopa a fost, de asemenea, proiectata pentru utilizare in off-road si va fi disponibila in dimensiunea 235/55 R19.

„Maserati Grecale este un vehicul atat de interesant, cu o serie intreaga de tehnologie avansata”, a comentat Hans Vrijsen, director general pentru OE pentru consumatori la Goodyear EMEA. „La Goodyear, aveam nevoie de o anvelopa care sa poata traduce toata evolutia in manevrabilitate si putere in ceea ce simte soferul pe sosea. SUV-ul Eagle F1 Asymmetric 3 ofera toate acestea si mai mult cu aderenta pe care o ofera si cu caracteristicile de siguranta, cum ar fi distante fantastice de franare pe vreme umeda.”

(via »)

Lasa un comentariu