Skip to content Skip to footer

Apollo Tires anunta extinderea gamei de anvelope radiale pentru camioane si autobuze

Apollo Tires a introdus cinci noi anvelope radiale pentru camioane si autobuze (TBR) pentru piata indiana. Noile anvelope constau in aplicatii de directie, de tractiune si de montare pe toate rotile si au fost testate riguros in toata tara inainte de a intra pe piata.

Apollo EnduRace RA a fost proiectat pentru echipamente regionale pe toate rotile sau directia. Beneficiaza de caracteristici uniforme de uzura datorita unei zone de contact optimizate, durabilitatii si a unui kilometraj initial al benzii de rulare sustinut cel mai bun din clasa. Designul canelurii benzii de rulare ofera stabilitate, tractiune si manevrabilitate, in timp ce un amestec de polimeri, materiale de umplutura de noua generatie si armaturi asigura o acumulare scazuta de caldura. Anvelopa este oferita in dimensiunea 295/90 R20.

Urmatoarea anvelopa, Apollo EnduTrax MA, a fost lansata in dimensiunea 295/90 R20 si este o anvelopa cu aplicatii mixte pentru montarea directiei, destinata aplicarii pe vehicule precum camioanele basculante. Dispune de un compus rezistent la taiere si aschii si ejectoare de piatra pentru a preveni gaurirea si patrunderea pietrei pentru o protectie suplimentara a carcasei. Canelurile centrale in zig-zag largi ofera tractiune si control, iar un umar lat, rezistent la uzura, asigura o uzura uniforma. Carcasa special conceputa poate rezista la un cuplu si o sarcina ridicata in conditii off-road, prelungind durata de viata a anvelopei si imbunatatind sansa de resapabilitate.

Apollo EnduRace RD nRG este o anvelopa eficienta din punct de vedere al consumului de combustibil pentru aplicatii regionale si pe distante lungi. Apollo sustine ca ofera o imbunatatire cu 5-8% a economiilor de combustibil, pe langa durabilitate si durata de viata mai lunga a anvelopelor. Acest lucru este posibil de un design robust cu patru blocuri si de utilizarea de materii prime de calitate speciala, rezultand o rezistenta mai mica la rulare. EnduRace RD nRG a fost lansat in marimea 295/90 R20.

Pentru montarea conducerii si directiei in aplicatii regionale, Apollo a introdus EnduRace LD+ si RA pentru ICV-uri cu dimensiunea 9.00 R20. Proiectate pentru a fi aplicate vehiculelor care desfasoara lucrari in industria de livrare si logistica, anvelopele beneficiaza de un kilometraj excelent al benzii de rulare, caracteristici uniforme de uzura si eficienta imbunatatita a consumului de combustibil. Blocurile centrale duble plasate intre umeri asigura o mai buna suportare a sarcinii. In plus, constructia centurii anvelopei ofera un nivel ridicat de rezistenta la perforare pentru a permite o durata de viata mai lunga a benzii de rulare si posibilitatea de resapare.

(via »)

Lasa un comentariu