Skip to content Skip to footer

Actualizare Winter i*cept RS3 de la Hankook

Bazandu-se pe ceea ce a invatat de la Winter i*cept RS2, Hankook a lansat acum detalii despre cel mai recent Winter i*cept RS3.

Conceput pentru a fi aplicat autoturismelor si SUV-urilor compacte, Winter i*cept RS3 ofera o gama larga de actualizari fata de predecesorul sau, pentru a permite soferilor sa navigheze in siguranta pe drumurile acoperite cu zapada. Zona umarului anvelopei a fost marita de inginerii Hankook prin utilizarea noilor micro-marchii pentru a oferi o tractiune imbunatatita si aderenta laterala in viraje. In plus, banda de rulare in V nou proiectata si lamele 3D asigura caracteristici de franare stabile si distante de franare cu 4% mai scurte in conditii de iarna, comparativ cu versiunea anterioara.

Banda de rulare a lui Winter i*cept RS3 a fost, de asemenea, mai rigida pentru o aderenta sporita pe drumuri cu gheata, testele interne aratand ca blocurile de rulare sunt cu 1% mai rigide pe orizontala si cu 3% mai rigide pe verticala, comparativ cu generatia anterioara.

Winter i*cept RS3 de la Hankook beneficiaza de caneluri in forma de V, cu blocuri individuale pe suprafata care sunt, de asemenea, incrucisate cu mici caneluri. Acest lucru permite evacuarea eficienta a apei si reduce sansa de acvaplanare a vehiculelor. Un model suprapus al benzii de rulare in W imbunatateste si mai mult raspunsul directiei pe drumurile ude.

Pentru cel mai recent produs, producatorul de anvelope a folosit noua generatie de compus Aqua Pine pentru a reduce distantele de franare pe teren umed. Compusii din siliciu au ca rezultat un kilometraj mai mic in anvelope, dar materialul pe baza de rasini naturale de la Hankook nu este afectat in acelasi mod. Kilometrajul a crescut cu 10% in comparatie cu Winter i*cept RS2, iar distantele de franare pe carosabil umed sunt acum cu 7% mai scurte.

„Oferirea de produse pentru anvelope care asigura siguranta soferului pe drum este prioritatea noastra principala. Acesta este motivul pentru care investim continuu in cercetare si dezvoltare, astfel incat sa putem oferi intotdeauna cele mai noi tehnologii de pe piata”, a declarat Sanghoon Lee, presedintele Hankook Tire Europe. „De aceea suntem increzatori ca noul Winter i*cept RS3 va indeplini, de asemenea, asteptarile inalte ale clientilor nostri.”

Winter i*cept RS3 va fi disponibil pe piata europeana in 71 de dimensiuni, pentru a se potrivi cu diametre cuprinse intre 14 inci si 17 inci. De asemenea, vor fi incluse patru optiuni runflat.

(via »)

Lasa un comentariu