Skip to content Skip to footer

Goodyear impresioneaza in premiile anuale pentru produse Auto Express

Goodyear Tires s-a descurcat extrem de bine in recentele premii Auto Express pentru produse publicate la inceputul acestei luni.

Premiile, care sarbatoresc produsele de top in ingrijirea automobilelor aftermarket pentru a-i ajuta pe soferi sa isi curate, sa intretina si sa-si protejeze masina, sunt sustinute de un program extins de testare de neegalat de orice alta revista auto din Marea Britanie.

Goodyear a ocupat primul loc la testul de anvelope de vara si a fost laudat in testul de anvelope pe tot parcursul sezonului, ducand la doua victorii ale premiilor pentru produs pentru 2021.

Premiul pentru produsele pentru anvelope Auto Express 2021 – Castigator

EfficientGrip Performance 2 de la Goodyear a castigat premiile pentru produsele din 2021, care este al doilea castig Auto Express de la lansarea sa in 2020. Kim Adams, care a efectuat testul pentru Auto Express, a raportat ca anvelopa s-a clasat foarte bine pe „echilibrul intre manevrarea pe teren umed, aderenta uscata si economie impresionanta de combustibil ”. Anvelopa a avut, de asemenea, rezultate bune fata de concurenti la testele de rezistenta la rulare si zgomot – primand in ambele.

Premiul pentru produsele pentru anvelope Auto Express Best All Season 2021 – Laudat

Auto Express a felicitat Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 pentru cea mai buna anvelopa All Season in cadrul premiilor pentru produse anvelope de vara 2021. Acesta este al doilea ecuson Auto Express pentru cel mai recent model All-Season Goodyear din gama populara Vector. Kim Adams a felicitat anvelopa, spunand ca „exceleaza pentru a fi un bun versatil, in special in conditii de zapada si umezeala, a pastrat si capacitatea de zapada a predecesorului, imbunatatind in acelasi timp testele de economie de combustibil”.

Andy Marfleet, directorul de marketing al Goodyear UK&I a comentat: „Suntem incantati sa primim aceste premii de la Auto Express. Puterea recomandarii pe piata este foarte valoroasa, mai ales atunci cand provine din reviste de incredere, cum ar fi Auto Express din Marea Britanie. Luarea acestor ecusoane de onoare este cu adevarat importanta pentru noi. ”

(via »)

Goodyear impresioneaza in premiile anuale pentru produse Auto Express

 

(via »)

Lasa un comentariu

0/5