Skip to content Skip to footer

Cooper Tire Europe va deveni optiunea oficiala de anvelope pentru Campionatul britanic de raliuri Motorsport

Cooper Tire Europe este incantat sa anunte ca va fi o optiune oficiala de anvelope pentru Motorsport UK British Rally Championship, incepand din sezonul 2021. Ca parte a tranzactiei, gama de anvelope raliu a producatorului, care ofera performante si fiabilitate ultra-ridicate in numeroase aplicatii, va fi disponibila pentru concurenti.

Dezvoltat si fabricat in Melksham, Marea Britanie, gama extinsa de raliuri Cooper Tire Europe include produse de asfalt, asfalt clasic, pietris si noroi si zapada (M + S): Cooper Discoverer Tarmac DT1, Cooper Discoverer Tarmac DT02, Cooper Rally Classic Tarmac CT01 , Cooper Discoverer Gravel DG1, Cooper M + S si Cooper M + S Evo.

In gama de baza a sase modele de anvelope, sunt disponibile 19 dimensiuni diferite – acoperind diametre ale jantei de 13 inci pana la 18 inci. Cooper M + S si Cooper M + S Evo sunt disponibile in optiuni compuse Soft, Medium si Hard, in timp ce Discoverer Tarmac DT1, Discoverer Tarmac DT02, Rally Classic Tarmac CT01 si Discoverer Gravel DG1 sunt disponibile in Extra Soft, Soft , Optiuni compuse medii si dure.

Conform regulamentului sportului, concurentii din Campionatul Britanic de Raliuri care doresc sa obtina puncte trebuie sa utilizeze o optiune oficiala de anvelope. Produsele Cooper vor fi eligibile pentru calendarul de sapte etape 2021, care este prevazut sa contina un amestec de evenimente de asfalt si pietris in toate cele patru natiuni de origine din Marea Britanie, inclusiv Neil Howard Stages de la Oulton Park din Anglia, Nicky Grist Stages din Builth Wells , Tara Galilor, Mull Rally pe Insula Mull, Scotia si Ulster Rally in Newry, Irlanda de Nord.

James Weekley, Director General, Motorsport, Cooper Tire Europe, a declarat: „Suntem incantati ca am obtinut statutul de optiune oficiala pentru anvelopele pentru Campionatul Britanic de Raliuri. Ne-am marit constant implicarea in competitiile nationale si internationale de raliuri de la lansarea gamei noastre dedicate de raliuri, iar acesta este un alt pas important. Asteptam cu nerabdare prima runda de la sfarsitul acestei luni! ”

Iain Campbell, Manager, British Rally Championship, a declarat: „Este fantastic sa intampinam Cooper Tire Europe la Campionatul Britanic de Raliuri pentru 2021. Am auzit de lucrarile de dezvoltare efectuate pe anvelope, plus planurile interesante pe care le are pentru a-si creste prezenta. pe scene. Asteptam cu nerabdare ca Cooper sa adauge un alt element competitiv la ceea ce promite sa fie un sezon interesant. ”

Cooper a castigat un pedigree dezirabil in cercurile de raliuri, servind ca furnizor major pentru mai multe raliuri de padure, pietris, gheata si istorice de-a lungul a trei decenii. Mai recent, a furnizat Campionatul de Raliuri din America de Nord si Raliul Mobil Chile. Cooper furnizeaza, de asemenea, Campionatul Mondial de Rallycross FIA, Campionatul European Sora de Rallycross si Campionatul European de Autocross FIA – completand setul de sponsorizari de top din categoria FIA off-road.

Pentru mai multe informatii despre Cooper Tire Europe, accesati www.coopertire.eu.

Cooper Tire Europe va deveni optiunea oficiala de anvelope pentru Campionatul britanic de raliuri Motorsport

 

(via »)

Lasa un comentariu

0/5