Skip to content Skip to footer

Webfleet si Chargylize lanseaza EV.connect – o solutie care ajuta flotele sa se electrifice

EV.connect le permite utilizatorilor Webfleet sa primeasca sfaturi detaliate de electrificare a flotelor de la Chargylize pe baza datelor reale de conducere.

Solutia ajuta intreprinderile sa determine ce modele EV sunt cele mai potrivite pentru cazurile de utilizare a flotei lor.

Noua integrare este disponibila pentru utilizatorii Webfleet si Chargylize din Regatul Unit si Irlanda, DACH, Tarile de Jos, Suedia, Danemarca.

Webfleet, solutia Bridgestone de incredere la nivel global pentru gestionarea flotelor, si-a extins parteneriatul cu Chargylize, un startup cu sediul in Munchen. Webfleet EV.connect este o integrare a celor doua platforme, conceputa pentru a sprijini intreprinderile in tranzitia catre o flota electrica.

Chargylize valorifica datele telematice ale Webfleet pentru a analiza utilizarea actuala a vehiculelor unei intreprinderi. Acest lucru, impreuna cu informatii despre infrastructura de incarcare disponibila in zona de deservire a flotei, permite utilizatorilor Webfleet sa solicite consultanta pentru electrificarea flotei de la Chargylize, ajutandu-i sa inteleaga cate vehicule din flota lor ar putea fi schimbate cu modele electrice pe baza comportamentului real de conducere.

Dintr-o lista de vehicule electrice propuse, utilizatorii pot alege modelul care li se potriveste in functie de diverse criterii, cum ar fi autonomia, producatorul si pretul, si pot vedea cantitatea de CO2 si de combustibil pe care o vor economisi in acest fel. Cu aceste date, utilizatorii Webfleet pot trece la electromobilitate intr-un mod eficient din punct de vedere al costurilor.

“Solutia noastra ofera o transparenta reala managerilor de flote in ceea ce priveste potentialul de electrificare a flotei lor”, a declarat Florian Klett, co-fondator si CEO al Chargylize. “Acest lucru permite luarea unor decizii bazate pe date, mai degraba decat decizii luate pe baza intuitiei. Parteneriatul cu Webfleet le permite managerilor de flote sa simuleze electrificarea flotei in 10 minute.”

“Webfleet se concentreaza pe sprijinirea utilizatorilor nostri pe masura ce acestia trec la vehiculele electrice”, a declarat Taco van der Leij, vicepresedinte Webfleet Europe. “Asadar, suntem incantati sa ne asociem cu Chargylize. Parteneriate ca acesta le permit utilizatorilor nostri sa isi planifice pas cu pas calatoria de electrificare, sustinuta de date telematice precise pentru a-si optimiza eficienta flotei.”

EV.connect este disponibil pentru clientii care utilizeaza atat platformele Webfleet, cat si Chargylize in Germania, Austria, Elvetia, Tarile de Jos, Suedia, Danemarca, Regatul Unit si Irlanda.

Despre Bridgestone Mobility Solutions

Bridgestone Mobility Solutions, o unitate de afaceri a Bridgestone EMIA, are misiunea de a indrepta lumea catre un viitor sustenabil folosind mobilitatea bazata pe date. Ne propunem sa devenim un ghiseu unic pentru flote, prin combinarea solutiilor noastre digitale cu produsele premium de anvelope Bridgestone si reteaua de retail axata pe servicii. Portofoliul nostru cuprinzator include Webfleet (gestionarea flotei), Mobox, Fleetcare (intretinere ca serviciu), Tirematics (solutii avansate pentru anvelope) si Advanced Data Solutions.

Bridgestone Mobility Solutions contribuie la realizarea Angajamentului Bridgestone E8. Acest angajament corporativ global si amplu defineste clar valoarea pe care Bridgestone promite sa o ofere societatii, clientilor si generatiilor viitoare in opt domenii de interes: Energie, Ecologie, Eficienta, Eficienta, Extindere, Economie, Emotie, Usurinta si Responsabilizare. Acestea ofera o busola pentru a ghida prioritatile strategice, procesul decizional si actiunile in fiecare domeniu de activitate.

Despre Webfleet

Webfleet este solutia Bridgestone de incredere la nivel global pentru gestionarea flotei. Peste 60.000 de intreprinderi din intreaga lume o folosesc pentru a imbunatati eficienta flotei, pentru a sprijini soferii, pentru a spori siguranta, pentru a ramane la capitolul reclamatii si pentru a lucra in mod mai durabil. De mai bine de 20 de ani, ofera managerilor de flote informatii bazate pe date care ii ajuta sa isi optimizeze operatiunile.

Webfleet imbratiseaza misiunea Bridgestone Mobility Solutions de a indrepta lumea catre un viitor sustenabil cu solutii de mobilitate bazate pe date si contribuie la indeplinirea Angajamentului Bridgestone E8. Acest angajament corporativ global si amplu defineste in mod clar valoarea pe care Bridgestone promite sa o ofere societatii, clientilor si generatiilor viitoare in opt domenii de interes: Energie, Ecologie, Eficienta, Extindere, Economie, Emotie, Usurinta si Abilitare. Acestea ofera o busola care sa ghideze prioritatile strategice, procesul decizional si actiunile in fiecare domeniu de activitate.

Mai multe informatii la: webfleet.com. Urmariti-ne pe Twitter: @WebfleetNews. Pentru mai multe informatii despre Bridgestone in regiunea EMIA, vizitati www.bridgestone-emia.com si Bridgestone Newsroom.

Despre Chargylize

Startup-ul Chargylize, cu sediul la Munchen, a fost fondat in 2020 pentru a oferi solutii de e-mobilitate bazate pe date pentru managerii de flote. Solutia SaaS a Chargylize simuleaza tranzitia la vehiculele electrice pe baza profilului real de conducere si a datelor realiste privind autonomia. O echipa experimentata de entuziasti ai e-mobilitatii si iubitori de date combina o solutie SaaS usor de utilizat cu o analiza sofisticata a datelor sub capota.

(via »)

Lasa un comentariu