Skip to content Skip to footer

Bridgestone dezvolta anvelope pe masura pentru vehicule electrice, cu tehnologie de rezistenta la rulare foarte redusa

Bridgestone, lider global in domeniul anvelopelor si al solutiilor de mobilitate durabila, a aplicat cele mai noi tehnologii de anvelope si expertiza sa de specialitate in sprijinirea mobilitatii electrice la dezvoltarea de anvelope personalizate pentru BMW iX, primul vehicul complet electric al companiei de la pionierul BMW i3. Anvelopele Bridgestone Alenza cu rezistenta foarte scazuta la rulare dispun de o serie de tehnologii de ultima generatie care completeaza perfect performanta si caracterul BMW iX.

Anvelopele proiectate la comanda dispun de tehnologia ENLITEN, brevetata si usoara de Bridgestone, pentru a reduce rezistenta la rulare si greutatea anvelopelor cu pana la 20%[1], contribuind la mentinerea greutatii totale a BMW iX la un nivel minim si, ca urmare, la cresterea kilometrajului vehiculului.

Anvelopele Alenza marcate EV ale BMW iX dispun, de asemenea, de un compus de material si un model al benzii de rulare special dezvoltate, care completeaza transmisia cu tractiune integrala si tehnologia eDrive a BMW iX pentru a oferi performante remarcabile, autonomie extraordinara si acceleratie impresionanta.

(via »)

Lasa un comentariu