Skip to content Skip to footer

Dunlop extinde portofoliul de anvelope Qualifier Core

Pentru a asigura o potrivire adecvata intr-o gama mai larga de motociclete, Dunlop si-a extins gama Dunlop Qualifier Core.

Bazandu-se pe experienta din Isle of Man TT si din cursele din campionatele mondiale, Dunlop Qualifier Core beneficiaza de atribute imbunatatite de umed si de manevrabilitate in comparatie cu iteratia anterioara, Qualifier II. Aderenta este imbunatatita si mai mult de compusul imbunatatit cu silice al companiei. Alte tehnologii moderne Dunlop, inclusiv Formula Dynamic Front, Sistemul de control al tensiunii carcasei si o centura fara articulatii ofera un nivel mai ridicat de manevrabilitate si stabilitate pentru calareti.

In urma extinderii gamei, anvelopa hypersport Qualifier Core va fi acum disponibila intr-o noua dimensiune fata de 120/60ZR17 si trei dimensiuni noi in spate, constand dintr-un 190/50ZR17, 190/55ZR17 si un 200/50ZR17.

Lansata initial la inceputul anului 2022, anvelopa a fost dezvoltata pentru a fi aplicate pentru naked-uri de nivel de intrare si mediu, biciclete sport din generatia anterioara, roadster-uri de dimensiuni medii si sport tourer.

„Prin cele doua dimensiuni fata si cele cinci spate disponibile acum, Qualifier Core este potrivit pentru o gama larga de biciclete sport si naked, plus roadstere si sport tourer”, a comentat Dmitri Talboom, manager de produs, Dunlop Motorcycle Europe. „In special, pretul sau mai scazut asigura ca este o alegere ideala pentru ciclistii ocazionali si cei cu biciclete din generatia anterioara, oferindu-le cea mai recenta tehnologie inspirata de curse intr-un pachet accesibil.”

Cele mai recente dimensiuni se alatura liniei originale de montare a dimensiunilor spate 160/60ZR17 si 180/55ZR17 si dimensiunea fata 120/70ZR17.

(via »)

Lasa un comentariu