Skip to content Skip to footer

Goodyear extinde portofoliul de anvelope ElectricDrive

Pentru a-si extinde gama de produse pentru vehicule electrice (EV), producatorul Goodyear a introdus o noua anvelopa Goodyear ElectricDrive pentru toate anotimpurile si doua noi dimensiuni ale anvelopei de ultra-inalta performanta (UHP) ElectricDrive GT a companiei.

Produsul Goodyear ElectricDrive pentru toate anotimpurile a fost dezvoltat pentru sedanurile de turism si vehiculele utilitare crossover si a fost proiectat cu un indice de sarcina capabil sa suporte greutatea mai mare asociata vehiculelor electrice. Un compus al benzii de rulare pentru toate anotimpurile asigura tractiune si o durata de viata indelungata, in timp ce modelul asimetric al benzii de rulare al anvelopei ofera o manevrabilitate excelenta intr-o varietate de scenarii meteorologice.

Anvelopa va fi lansata in dimensiunile 215/50R17 95V XL si 215/55R17 94V SL si beneficiaza de un rating de viteza V si de tehnologia Goodyear SoundComfort pentru a reduce zgomotul de pe drum in interiorul cabinei.

Lansat pentru prima data in decembrie 2021, Goodyear a introdus si doua noi dimensiuni ale gamei de anvelope ElectricDrive GT. Anvelopa are un grad de viteza W si este acum disponibila in dimensiunile 255/45R19 104W XL, 235/45R18 98W XL si 235/40R19 96W XL.

„Goodyear ramane concentrat pe oferirea de produse si tehnologii inovatoare pentru segmentul de vehicule electrice si sa ofere soferilor calitatea, performanta si imbracamintea imbunatatita pe care le asteapta de la marcile noastre”, a declarat Michiel Kramer, director, marketing pentru produse de consum la Goodyear. „Adaugarea noilor dimensiuni ElectricDrive GT ne permite sa raspundem nevoilor unice ale mai multor soferi de vehicule electrice cu produse Goodyear premium, de performanta.”

(via »)

Lasa un comentariu