Skip to content Skip to footer

Succes continuu pentru Bridgestone Blizzak LM005 in testele cu anvelope de iarna 2022

Anul 2022 marcheaza un alt sezon de teste de succes pentru Bridgestone Blizzak LM005, acesta figurand pe podiumul testelor de iarna 2022 ale anvelopelor de la Auto Express, Auto Zeitung si Auto Bild Sportscars.

Anvelopa de iarna emblematica a Bridgestone a castigat nu mai putin de 17 teste din industrie de la lansarea sa in urma cu trei ani.

Odata cu apropierea iernii, Bridgestone Blizzak LM005 este alegerea ideala de anvelopa pentru soferii care cauta performante optime pe ploaie, zapada sau pe gheata, ajutand la depasirea celor mai dificile conditii de iarna.

Pe masura ce ne indreptam spre lunile de iarna si temperaturile incep sa scada, este recomandat sa faceti trecerea la o anvelopa de iarna. Bridgestone Blizzak LM005 ramane o alegere imbatabila, castigand laude in fiecare an de la lansarea sa in 2019. In ultimii trei ani, Bridgestone Blizzak LM005 a castigat nu mai putin de 17 teste din industrie si, inca o data, testele de iarna 2022 au vazut Blizzak LM005 figurand masiv spre varful clasamentelor din industrie.

Bridgestone Blizzak LM005 a fost desemnat castigator al testului Test Winner in cadrul testului pentru anvelope de iarna 2022 al Auto Bild Sportscars. Oferind “performante echilibrate, calitati de iarna bune si fara derapaje”, anvelopa de iarna emblematica a Bridgestone a primit sigiliul de aprobare “Exemplara” din partea Auto Bild Sportscars.

Auto Bild Sportscars a evidentiat “calitatile foarte bune pe zapada, precizia ridicata a directiei, manevrabilitatea dinamica pe carosabil umed si uscat, distantele scurte de franare pe zapada si pe carosabil umed, confortul placut la rulare si rezistenta la rulare care economiseste combustibil” drept atributele castigatoare ale anvelopei Bridgestone Blizzak LM005.

Rezultatul vine in urma succesului inregistrat la testele recente ale anvelopelor de iarna Auto Express si Auto Zeitung, unde Bridgestone Blizzak LM005 a ocupat un loc pe podium pentru al treilea an consecutiv. Cele mai scurte distante de franare pe drumuri umede si performantele sale de top la franarea pe uscat si manevrabilitate s-au dovedit a fi esentiale pentru aceste succese.

Testul anvelopelor de iarna Auto Zeitung a evidentiat calitatile de rezistenta si performantele excelente ale Bridgestone Blizzak LM005 atunci cand conditiile devin dificile. Anvelopa de iarna emblematica a Bridgestone s-a clasat pe locul al doilea in clasamentul general al testului, Auto Zeitung laudandu-i performantele “extrem de bune” pe drumuri umede si uscate. A trecut testele de aquaplaning ale revistei cu “rezultate de top”, iar Auto Zeitung a adaugat: “Aderenta in masuratorile de decelerare si pe pista de manevrabilitate este impresionanta.”

Rezultatul vine dupa o prezentare impresionanta la Auto Express Winter Test 2022. Bridgestone Blizzak LM005 a ocupat prima pozitie pe podium pentru franare pe carosabil umed si manevrabilitate pe carosabil umed si a obtinut un binemeritat loc doi in clasamentul general.

Odata cu apropierea iernii, Bridgestone Blizzak LM005 este anvelopa ideala pentru soferii care cauta performante optime pe ploaie, zapada sau gheata. Bazandu-se pe cercetarile efectuate pe 20.000 de soferi din intreaga Europa, Bridgestone Blizzak LM005 a fost creata cu o intelegere puternica a asteptarilor si provocarilor reale cu care se confrunta soferii pentru a oferi un control si o siguranta remarcabile in toate conditiile de iarna.

Testat in diferite conditii de zapada pentru a asigura cea mai buna performanta generala, Bridgestone Blizzak LM005 ofera performante remarcabile pe zapada si gheata, pe langa cea mai buna aderenta pe teren umed si franare din clasa sa – atribute care continua sa impresioneze si sa castige aprecieri la trei ani de la lansarea Bridgestone Blizzak LM005.

(via »)

Lasa un comentariu