Skip to content Skip to footer

Avon Tyres va continua ca sponsor oficial al circuitului Castle Combe

Avon Tyres va continua ca sponsor oficial al circuitului Castle Combe

Avon Tyres este incantat sa anunte ca va continua ca sponsor oficial al circuitului Castle Combe pana in 2021, extinzand un aranjament care se intinde pe aproape 70 de ani, pana la inceputul anilor 1950.

Circuitul Castle Combe, situat la doar 12 mile nord de sediul central Avon Tyres din Melksham, Wiltshire, poarta marca Avon incepand cu 1952. Semnalizarea a fost aplicata pentru prima data pe iconica pasarela Avon Tyres, care traverseaza intrarea pe banda de cale, urmata de un al doilea pod. intre Quarry si Esses, renumite pentru a fi doua dintre cele mai provocatoare viraje din Marea Britanie. Astazi, o serie de panouri publicitare Avon, bannere si steaguri pot fi vazute in jurul circuitului de 1,85 mile.

Avon ofera, de asemenea, asistenta practica locului; multe dintre vehiculele sale de asistenta si raspuns, precum si masinile monoplaz si berlina utilizate de scoala de curse, sunt echipate cu produse din gamele PCR (Passenger Car Radial) si sporturi cu motor de la Avon.

Mergand mai departe, pe masura ce restrictiile legate de pandemia COVID-19 (coronavirus) sunt relaxate, Avon intentioneaza sa joace un rol cheie in evenimentele organizate de Circuitul Castle Combe, intr-o linie similara cu afisajul sau tematic Aston Martin la clasa de toamna 2019 .

Cecilia Razeto, sef marketing si comunicare, Avon Tyres, a declarat: „Suntem foarte mandri de asocierea noastra de lunga durata cu circuitul Castle Combe. Extinderea aranjamentului pana in 2021 a fost un pas firesc si asteptam cu nerabdare ca marca noastra sa apara in mod proeminent, pe si in afara pistei, cand evenimentele din acest circuit fantastic se reiau serios. ”

Tom Davis, director de vanzari si marketing, Circuitul Castle Combe, a declarat: „Este absolut fantastic ca primim din nou Avon Tyres ca principal sponsor al circuitului nostru pentru al 69-lea an. Suntem cu adevarat entuziasmati sa lucram impreuna mai aproape ca niciodata, asteapta cu nerabdare sa anulam anul viitor una dintre cele mai lungi sponsorizari de motorsport din istorie ”.

Pentru mai multe informatii despre Avon Tyres, accesati www.avontyres.com.

Avon Tyres va continua ca sponsor oficial al circuitului Castle Combe
Avon Tyres va continua ca sponsor oficial al circuitului Castle Combe

 

(via)

Lasa un comentariu

0/5