Skip to content Skip to footer

Manevrare imbunatatita si rezistenta redusa la rulare de la anvelopele performante Vredestein Ultrac Vorti + si Ultrac Vorti R +

Manevrare imbunatatita si rezistenta redusa la rulare de la anvelopele performante Vredestein Ultrac Vorti + si Ultrac Vorti R +

Marca olandeza de anvelope premium Apollo Vredestein a lansat versiuni actualizate ale gamelor sale de anvelope de vara performante pentru SUV-uri premium, masini de inalta performanta si autoturisme sportive. Optimizate pentru roti mai mari (18-22 inci), anvelopele Ultrac Vorti + si Ultrac Vorti R + au o constructie noua si materiale compuse revizuite pentru a oferi performante remarcabile in conditii umede si uscate, precum si o eficienta imbunatatita.

Ultrac Vorti + ofera soferilor niveluri superioare de control, chiar si la limita de aderenta. In comparatie cu predecesorul sau, Ultrac Vorti, noua anvelopa are o constructie mai rigida si pereti laterali si o suprafata mai mare cu 13%. Au fost introdusi noi compusi de rulare cu tractiune ridicata pentru a imbunatati aderenta si a reduce distantele de franare atat in conditii umede cat si uscate. Combinate, modificarile ofera o precizie si un raspuns mai mare in timpul virajelor si o imbunatatire cu 5% * a manipularii uscate.

Ultrac Vorti R + ofera un nivel si mai ridicat de control, in special la viteze mai mari si in timpul virajului mai greu. Precizia directa si previzibila a directiei, combinata cu o capacitate superioara de manevrare, sunt obtinute prin baza apexului semnificativ mai mare, constructia mai rigida a peretelui lateral si nervura centrala stabila. In plus, compusul cu banda de rulare cu tractiune ridicata este un nou amestec de polimeri si rasini centrat pe performanta, care imbunatateste aderenta si controlul la franare si in timpul schimbarilor rapide de directie.

Atat pentru Ultrac Vorti +, cat si pentru Ultrac Vorti R +, utilizarea compusilor corpului de noua generatie – in zona varfului, a pernei jantei si a carcasei – a fost implementata pentru a reduce rezistenta la rulare, contribuind la scaderea consumului de combustibil si prelungirea duratei de viata a anvelopei.

Noua gama Vorti + este disponibila in dimensiuni de la 18 la 22 inch, in timp ce Vorti R + este disponibil la 19 – 21 inch. Unele dintre dimensiunile disponibile au fost optimizate pentru utilizarea pe puntea spate si sunt proiectate cu unghi mai larg de curea pentru o stabilitate si mai buna. Toate variantele au caneluri circumferentiale pentru drenarea eficienta a apei pe drumuri umede, ceea ce inseamna o manevrabilitate superioara a umedului si o prevenire optima a acvaplanarii.

Ambele game Ultrac Vorti + si Ultrac Vorti R + au fost dezvoltate si produse la instalatiile de cercetare si dezvoltare Apollo Vredestein din Enschede din Olanda.

Yves Pouliquen, director de vanzari si marketing, Europa la Apollo Vredestein, a declarat: „Anvelopele Vredestein au deja o reputatie de lunga durata in segmentul de inalta performanta si ne bazam pe asta odata cu lansarea noilor Ultrac Vorti + si Vorti R +. Oferind standarde imbunatatite de performanta si siguranta si cu versiuni cu tractiune integrala si cu tractiune spate, aceste noi anvelope sunt proiectate pentru soferii entuziasti si pentru cele mai exigente situatii dinamice. ”

Noile anvelope Vorti + si-au facut debutul recent pe uimitorul Ferrari „Breadvan Hommage” – o masina construita cu autocar, conceputa de Niels van Roij Design in Olanda. „Vehiculele cu aspect extraordinar trebuie sa fie extraordinare pentru a conduce, iar anvelopele au un rol cheie in acest sens”, comenteaza Niels van Roij. „De aceea insist sa montez anvelope de ultima generatie, care respecta standardele de calitate premium si au o estetica rafinata. Faptul ca anvelopele Vredestein precum Ultrac Vorti + au fost dezvoltate impreuna cu ItalDesign asigura casatoria perfecta cu patrimoniul olandez de fabricare a anvelopelor si cu inimitabil fler italian. ”

Apollo Vredestein este un producator de frunte de anvelope de calitate premium, care de peste 100 de ani a dezvoltat produse inovatoare care ofera cele mai bune standarde de performanta si siguranta, precum si o experienta de condus plina de satisfactii. Astazi, anvelopele companiei se numara printre cele mai bine vandute pe pietele auto, off-road, comerciale si cu doua roti.

Manevrare imbunatatita si rezistenta redusa la rulare de la anvelopele performante Vredestein Ultrac Vorti + si Ultrac Vorti R +
Manevrare imbunatatita si rezistenta redusa la rulare de la anvelopele performante Vredestein Ultrac Vorti + si Ultrac Vorti R +

 

(via)

Lasa un comentariu

0/5