Skip to content Skip to footer

Aston Martin DBX707 este echipat cu anvelope Pirelli

Aston Martin DBX707

Luxos si confortabil, asa cum te astepti sa fie un model Aston Martin, DBX707 este cel mai puternic SUV de lux de pe piata in acest moment. Iar pentru a exploata la maximum performantele sale, Aston Martin DBX707 este echipat cu anvelope Pirelli.

CEL MAI PUTERNIC SUV DE LUX DIN LUME

O NOUA ANVELOPA P ZERO NASCUTA PENTRU PERFORMANTA SPORTIVA ALATURI DE SCORPION ZERO ALL SEASON PENTRU UTILIZARE PE TOT PARCURSUL ANULUI, DERIVAT DIN GRAND TOURING

Aston Martin a creat DBX707, un SUV care iti ofera tot ceea ce ti-ai dori sa primesti de la un SUV de lux.

Cei 707 cai putere si un cuplu de 900 Nm, ceea ce-i permite sa ajunga de la 0 la 100 km/h in 3,3 secunde, Aston Martin DBX707 este in acest moment cel mai puternic SUV din categoria luxury. Iar pentru a face fata acestor niveluri extrem de inalte de performanta, inginerii Pirelli au creat doua noi anvelope personalizate, pe langa anvelopa de 22 de inch deja realizata pentru DBX: P ZERO pe dimensiunea 285/35R23 pentru fata si 325/30R23 pentru spate.

In functie de ceea ce iti doresti, poti alege intre anvelopa Scorpion Zero All Season pentru versatilitate si confort, sau anvelopa P Zero pentru a te bucura de valentele sportive ale masinii.

Aceste anvelope P ZERO beneficiaza de un compus derivat din cel al renumitelor modele Grand Touring ale Aston Martin pentru a spori cat mai mult posibil performanta masinii, cu o rigiditate mai mare in flanc datorita unei geometrii specifice a panzei care alcatuieste structura anvelopei.

Dimensiunea considerabila a acestei anvelope permite un raspuns rapid in ceea ce priveste directia si viteze marite in virajele de pe pista. Pentru cei care doresc o anvelopa ce poate fi utilizata pe tot parcursul anului, pe multe diferite tipuri de drumuri – uscat, umed sau inzapezit – SCORPION ZERO ALL SEASON este, de asemenea, disponibil (in doua dimensiuni), completat cu marcajul sau distinctiv A8A, care identifica aceste anvelope ca fiind realizate special pentru Aston Martin DBX.

Aston Martin DBX707

Deoarece confortul soferului este la fel de impresionant ca performanta, aceste anvelope sunt echipate cu PNCS (Pirelli Noise Cancelling System) in cazul anvelopei din fata, ceea ce permite reducerea zgomotului de pe drum. Tehnologia PNCS este alcatuita dintr-un material fonoabsorbant plasat in interiorul anvelopei ce absoarbe toate vibratiile, care altfel ar fi transmise in cabina, astfel zgomotul de rulare al anvelopelor este redus.

Anvelopele pentru Aston Martin DBX707 sunt realizate la fabrica Settimo Torinese, chiar la marginea orasului Torino, utilizand robotii din sistemul MIRS (Modular Integrated Robot System) de la Pirelli si cea mai avansata tehnologie dedicata productiei de anvelope auto de inalta performanta.

Colaborarea dintre aceste doua branduri istorice din domeniul automobilelor a crescut odata cu trecerea timpului. Noul DBX707 cu anvelopele Pirelli, extinde gama Aston Martin de masini echipate cu Pirelli din care mai fac parte si modelele DBX, DBS si Vantage.

Pe anvelope.ro, specialistul tau in anvelope, gasesti toata gama de anvelope Pirelli.

Aston Martin DBX707_P Zero

Lasa un comentariu