Skip to content Skip to footer

Nexen va furniza anvelope OE pentru EV6, primul vehicul electric pur al lui Kia – Roadian GTX EV si N’Fera Sport EV care va fi montat la EV6, adaptat pentru vehicule electrice

Nexen Tire to supply OE tires

Nexen Tire, un producator de anvelope global de top, a anuntat ca compania a fost selectata pentru a furniza echipamente originale pentru prima masina electrica KIA, EV6.

EV-urile Roadian GTX EV si N’Fera Sport de la Nexen Tire vor fi adaptate la EV6, primul model de vehicule electrice KIA care se bazeaza pe platforma modulara electrica globala a Grupului Hyundai Motor (E-GMP). EV6 are o performanta puternica de peste 475 km cu o singura taxa. Cand se utilizeaza modul State of Charge (SOC), masina se poate percepe de la 10% la 80% in 18 minute pentru incarcare ultra-rapida.

Nexen Tire to supply OE tires

Roadian GTX EV, montat in dimensiunea 235/55R19 101H, este o anvelopa premium pentru tot sezonul care indeplineste toate cerintele unui vehicul electric in ceea ce priveste siguranta, durabilitatea si zgomotul scazut. N’Fera Sport EV, montat in dimensiunea 235/55R19 105V XL, se imbunatateste pe stabilitatea de mare viteza si performanta de manipulare, oferind in acelasi timp o prindere maxima si o putere de franare atat pe suprafete umede, cat si pe uscate.

Cele doua anvelope de vehicule electrice au fost proiectate si adaptate pentru a oferi o rezistenta mai mare la abraziune, precum si pentru a reduce la minimum zgomotul rutierului de anvelope, utilizand un sistem de reducere a zgomotului cu aproximativ 5dB in comparatie cu produsele existente.

Nexen Tire a inceput deja sa furnizeze OE pentru Canoo de pornire a Soul EV si SUA EV, oferindu -i o pozitie puternica in industria globala a vehiculelor electrice. Compania intentioneaza sa -si extinda in continuare prezenta globala, concentrandu -se pe cercetare si dezvoltare, precum si pe investitii in mobilitate.

Despre Nexen Tire

Nexen Tire, infiintat in 1942, este un producator global de anvelope cu sediul in Coreea de Sud. Nexen Tire, unul dintre cei mai rapizi producatori de anvelope din lume, interactioneaza in prezent cu aproximativ 150 de tari din intreaga lume si detine patru fabrici – doua in Coreea (Yangsan si Changnyeong) si una din Qingdao, China. O alta fabrica din Žatec, Republica Ceha a inceput, de asemenea, functionarea in 2019. Nexen Tire produce anvelope pentru masini de pasageri, SUV -uri si camioane usoare cu tehnologie avansata si excelenta in proiectare. Nexen Tire furnizeaza anvelope OE producatorilor de masini globale din diferite tari din intreaga lume. In 2014, compania a obtinut un grand slam al primelor 4 premii de design din lume pentru prima data printre diferitii producatori de anvelope din lume.

(via »)

Nexen Tire to supply OE tires

Lasa un comentariu