Skip to content Skip to footer

Nokian vizeaza anvelopele fabricate din materiale 100% reciclate si regenerabile

Nokian Tyres afirma ca intentioneaza sa dezvolte un concept de anvelope care sa utilizeze materiale 100% reciclate pana in 2025.

„Ne dezvoltam anvelopele de iarna cu zeci de ani de cunostinte despre conditiile de iarna. Fiecare noua generatie se bazeaza pe cea anterioara, deoarece invatam si dezvoltam continuu noi modalitati de adaptare in conditii de siguranta la lumea in schimbare din jurul nostru ”, a declarat Anu Moisio, manager de marca pentru Nokian Tyres.”

„Vrem ca soferii care aleg produsele Nokian Tyres sa stie ca nu numai ca isi pot proteja calatoriile familiilor cu alegerea anvelopelor, ci ca decizia lor va respecta si lumea in care traim cu totii.”

Compania remarca faptul ca se straduieste deja sa obtina materiale din resurse durabile, cum ar fi utilizarea uleiului de rapita in formularile sale de cauciuc, luand in acelasi timp masuri pentru reducerea emisiilor si a deseurilor in procesul de productie, pe langa cresterea eficientei anvelopelor sale in timpul utilizarii . Cu toate acestea, compania doreste sa-si impinga acreditarile de sustenabilitate in continuare, utilizand mai mult materialele reciclate.

Olli Seppälä, seful cercetarii si dezvoltarii, Nokian Tyres, a concluzionat: „Suntem pionieri in industrie de aproape 90 de ani. Aceasta este o viata de inovatie si multe dintre aceste inovatii beneficiaza si astazi de soferi. Credem ca prin proiectarea acestui concept anvelopa vom incepe o noua baza pentru inovatii viitoare pentru o maine mai buna.”

(via)

Lasa un comentariu

0/5