Skip to content Skip to footer

Dunlop lanseaza noua dimensiune SportSmart Mk3 pentru biciclete sport de dimensiuni medii

Anvelopa SportSmart Mk3 de la Dunlop va fi disponibila intr-o dimensiune 160 / 60ZR17, care se va potrivi cu 85 de modele de biciclete sport de dimensiuni medii de la o varietate de producatori.

Anvelopa prezinta un model multi-banda (MT), conform caruia Dunlop ii permite sa se incalzeasca rapid si sa evacueze efectiv apa din interiorul benzii de rulare. In plus, un compus de siliciu cu suprafata ridicata (HSA) este utilizat pentru a spori flexibilitatea anvelopei la temperaturi scazute pentru a imbunatati durabilitatea si aderenta pe vreme umeda, asigurand o gama larga de functionare.

Dunlop spune ca procesul sau de proiectare Dynamic Front Formula (DFF) a fost implementat la crearea anvelopei, un proces care le-a permis inginerilor sa regleze parametrii anvelopei pentru a se potrivi utilizarii pe o gama larga de modele diferite ale producatorilor.

Dmitri Talboom, manager de produs la Dunlop Motorcycle EMEA, a declarat: „La doi ani de la lansare, suntem incantati ca am facut ca popularul nostru anvelopa spate SportSmart Mk3 sa fie disponibil intr-o noua dimensiune, care sa permita mai multor rideri ca niciodata sa beneficieze de ceea ce este posibil cu aceste anvelope. Avand 20 de producatori, aceasta noua dimensiune spate este o dovada a versatilitatii si performantei anvelopei.”

„Folosind feedback-ul partenerilor si al echipei noastre de testare, inginerii nostri experti au continuat sa dezvolte acest produs pentru a se asigura ca este la fel de dinamic precum pietele hiper-sport si super-goale in evolutie rapida.”

Lasa un comentariu

0/5