Skip to content Skip to footer

HS52 – cea mai recenta anvelopa KUMHO din gama ECSTA

Modelul HS52 este cea mai recenta anvelopa din gama ECSTA orientata spre confort si performanta.

Constructia optimizata alaturi de compozitia de ultima generatie a benzii de rulare sunt principalii factori responsabili pentru imbunatatirea performantelor oferite in materie de manevrabilitate, rezistenta la rulare si randament kilometric, in comparatie cu predecesorul HS51.

Odata cu avansarea tehnologiilor responsabile pentru conceperea si dezvoltarea diverselor modele aclamate de pneuri pe care producatorul Coreean le comercializeaza, KUMHO Tire lanseaza ECSTA HS52 cu scopul de a instaura un nou standard de performanta, care va actiona ca etalon pentru viitoarea generatie de pneuri de vara, fara a neglija importanta impactului redus asupra mediului si a confortului oferit in rulare.

Canelurile centrale late ale anvelopei eficientizeaza evacuarea apei de pe suprafata benzii de rulare, minimizand astfel riscul aparitiei fenomenului de acvaplanare. Umerii rigizi ai anvelopei faciliteaza un raspuns prompt al directiei in viraje.

Aderenta optima oferita pe carosabil ud si uscat favorizeaza o stabilitate crescuta la viteze mari si implicit mai multa siguranta.

Datorita design-ului restilizat al profilului, modelul KUMHO ECSTA HS52 a fost premiat in Japonia cu distinctia Good Design Award 2021, urmand ca cea mai recenta anvelopa din gama ECSTA sa fie disponibila din aceasta primavara.

Modelul ECSTA HS52 va fi produs intr-o multitudine de patruzeci si sase de dimensiuni cuprinse intre 14 si 18 inci, cu indici de viteza H, V, W si latimi maxime de 245 mm.

Lasa un comentariu