Producatori de anvelope

Continental isi extinde productia europeana de anvelope

By 16/07/2013 No Comments
Fabrica Continental Puchov, Slovacia

Continental a anuntat intentia de a-si extinde capacitatea de productie anuala de anvelope pentru camioane si autobuze la sucursala din Puchov, Slovacia. In urmatorii ani, productia actuala de 2,6 milioane de cauciucuri va creste pana la 3 milioane de anvelope, ajungandu-se la o investitie de 100 de milioane de euro. Producatorul a anuntat ca momentul in care va creste productia si vor aloca resursele financiare necesare, va depinde de evolutia pietei si de cererea consumatorilor pentru aceasta categorie de anvelope.

,,In ciuda situatiei economice dificile prin care trece Europa, am observat o crestere considerabila in cererea pentru anvelope de camioane si autobuze,’’ a declarat Andreas Esser, seful unitatii de afaceri Continental Commercial Vehicle Tires. ,,Activitatea constanta a pietelor din Europa de Est, Orientul Mijlociu si Africa ne motiveaza sa fructificam acest potential in viitorul apropiat. Pentru a putea raspunde acestei cereri in continua crestere, trebuie sa extindem si sa modernizam cea mai mare dintre sucursalele noastre de productie din EMEA. ”

Fabrica Continental Puchov, Slovacia

Fabrica Continental Puchov, Slovacia

Sucursala din Puchov este cea mai mare fabrica de cauciucuri pentru camioane si autobuze Continental din zona EMEA. Fabrica din Slovacia nu se va bucura doar de o crestere a capacitatii de productie, cat si de proceduri extinse de modernizare a utilajelor si a infrastructurii, astfel incat sa fie atins cel mai inalt nivel de eficienta de productie. ,,Puchov va fi prima fabrica Cotinental care produce noua Generatie 3 de anvelope pentru  autobuze“, a declarat Thierry Wipff, Sef de Productie Commercial Vehicle Tires. “Prin aceasta investitie, ne vom asigura ca avem toate sansele de a indeplini cerintele clientilor nostri.”

Taguri: , , , , ,

Lasa un comentariu